Publicat 25 Ian 2018 | Reactualizat 22 Feb 2018 | Expiră 25 Feb 2018

INGINER PRODUS

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Alatura-te echipei noastre fiind deschis oportunitatii pe care ti-o oferim! Asteptam cu interes sa te cunoastem daca indeplinesti urmatoarele cerinte:

Studii Superioare Tehnice
Limbi straine : Engleza – nivel avansat
Germana – reprezinta avantaj
Experienta: in domeniu reprezinta avantaj

Competente:
Abilitati de comunicare
Cunostinte tehnice
Planificare si organizare
Munca in echipa, proactivitate
Orientare spre rezultat

Descrierea jobului

Responsabilitatile tale ar consta in :

Asigura suport tehnic echipei din serie mica in realizarea comenzilor si validarea proceselor din aceasta faza (creaza instructiuni de lucru, se asigura ca sunt folosite echipamentele de serie, daca acestea sunt disponibile, colaboreaza cu inginerii de proces din fiecare zona pentru aplicarea celor mai bune practici in realizarea comenzilor de serie mica.
Asigura un feed-back corect si competent catre echipa de devoltare din Austria cu privire la produsele aflate in productia de mostre prin rapoarte de asamblare ce vor cuprinde toti pasii si toate situatiile intalnite in timpul procesului de asamblare
Trimite feed-back catre echipa de segment atunci cand un produs nou este lansat in serie.
Asigura instruirea operatorilor ce participa in procesul de asamblare mostre
Mentine contactul cu ehipa de devoltare produs/proces din Austria cu privire la asamblarea produselor in productia de serie si asigura un feed-back bazat pe lista de “lectii invatate” rezultate in urma situatiilor intalnite conform procedurilor Hirschmann a.i sa se elimine neconformitatile legate de proces si produs inca din faza de mostre.
Asigura suport pe timpul auditurilor pentru a demonstra ca lucreaza continuu la stabilizarea si imbunatatirea proceselor a.i sa se asigure confomitatea cu cerintele clientului.

Noi iti oferim :
Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

HIRSCHMANN ROMANIA este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN ROMANIA: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto: Daimler, BMW, VW/ Audi, Chrysler, GM, IVECO, Ford, Fiat, PSA, Renault, Leoni, Draxlmaier, Kromberg&Schubert, Delphi, Continental, Bosch, BorgWarner, Behr, ZF, Cabelettra, Brose, Nexans, HUF, TRW, Sumitomo, Johnson Control.
Exista mai mult de 1700 de persoane in spatele succesului nostru. Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvoltarea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!

Expirat
INGINER PRODUS  -  HIRSCHMANN ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close