Publicat 20 Feb 2019 | Expiră 23 Mar 2019

INGINER PRODUS - REGHIN

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experiență minim 1 an pe o poziție similară
Studii superioare tehnice
Cunoștințe tehnice excelente
Bună cunoaștere a pachetului Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) și a instrumentelor online
Experiență în utilizarea sistemelor CAD de proiectare 3D (cunoașterea Autodesk INVENTOR constituie un avantaj)
Capacitate de analiză și sinteză
Abilități de comunicare și lucru în echipă
Cunoștințe de limba engleză, franceză nivel mediu/avansat
Creativitate, ingeniozitate,flexibilitate în gândire
Eficiență în organizarea activității

Descrierea jobului

Se preocupă de evoluția cererii pe piață a performanțelor și funcționalităților utilajelor forestiere;
Înțelege modul de fabricație, componența, proveniența componentelor din cadrul utilajelor forestiere;
Se documentează cu privire la proiectarea, fabricația, testarea utilajelor pentru înțelegerea caracteristicilor lor tehnice;
Înțelege structura și funcționalitatea utilajelor forestiere. Se pune la curent cu defectele frecvente și modul de remediere a acestora;
Editează literatura de specialitate asociată produselor forestiere (Manuale de operare, Evidențe Service, Manuale de service și reparații. Cere informațiile necesare departamentului de proiectare pentru realizarea în bune condiții a acestor materiale;
Editează materiale de training pentru clienți finali și reprezentanți de vânzări
Oferă suport tehnic atât intern cât și extern.

Beneficii:
Mediu de lucru plăcut și competitiv, alături de colegi tineri și dinamici;
Suport continuu pentru creșterea profesională;
Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
Pachet salarial atracativ, incluzând tichete de masa și transport gratuit.

Descrierea companiei

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 65 de ani, avem peste 470 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Expirat
INGINER PRODUS - REGHIN  -  SC IRUM SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close