Publicat 19 Sep 2019 | Expiră 20 Oct 2019

Inginer Productie Lemn/Silvic

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

De preferat Inginer Industrializarea Lemnului sau Inginer Silvic
Experienta minima in productie este un avantaj
Capacitate de a coordona si organiza echipe
Posibilitate de lucru in schimburi.

Descrierea jobului

Intelege fluxul de productie si organizeaza demararea fabricatiei in departamentul sau.
Organizeaza echipa din subordine pentru a atinge maximul de eficienta si productivitate.
Se asigura ca produsele realizate respecta standardele de calitate si specificatiile initiale. Face ajustari cand este necesar.
Asigura suport angajatilor de pe toate nivelele atunci cand este solicitat
Realizeaza rapoarte de productie.
Urmareste intrarile de material si verifica documentele de provenienta, atunci cand este cazul.

Descrierea companiei

Yildiz Entegre se mândrește cu serviciile de calitate pe care le oferă la nivel global și cu standardele înalte practicate ca lider al sectorului de industrie forestieră din Turcia. Suntem una dintre locomotivele principale ale economiei turce, dar suntem prezenți și pe piața mondială păstrând etalonul de calitate a produselor și a serviciilor post-vânzare, în timp ce dezvoltăm rețeaua de puncte de vânzare. Continuăm să lucrăm cu echipa de producție pentru a crea noi surse prin care să aducem valoare adăugată industriei în care activăm.

În fiecare zi producem 8700 m3 de plăci în cele 7 fabrici construite pe o suprafață totală de peste 500 de hectare. În aceste fabrici producem MDF melaminat, PAL, PAL melaminat, parchet laminat, uși din MDF, MDF vopsit, fronturi de dulap din MDF, fețe de uși, tapet, adezivi și altele. În momentul de față exportăm produse și servicii de calitate în peste 50 de țări, reflectând ideile celor peste 2000 de angajați.

În locurile unde ne desfășurăm activitatea avem grijă de mediul înconjurător prin modalitatea de producție, fiind conștienți că trebuie să reducem la minim impactul asupra naturii. Având în minte motto-ul ”nu lăsa ca ceea ce produci azi să îți afecteze viitorul”, suntem responsabili față de generația actuală și cea viitoare din punct de vedere social, cultural și de mediu. Susținem activități împreună cu organizațiile non-guvernamentale, dar suntem și activi în a planta mii de copaci din resurse proprii.

Ne dorim să fim parte din viața familiei tale prin produsele și serviciile pe care ți le oferim. Yildiz Entegre poate fi parte a bucuriei tale din fiecare zi.

Viziune – Ne propunem să fim în top 5 producători din lume cu branduri mereu inovative și creative, folosindu-ne de strategii de creștere sustenabilă.

Misiune – Lucrăm constant să aducem valoare în sectorul forestier având grijă de natură și investind în viitorul domeniului nostru. Continuăm să creăm și să gândim produse de calitate, de încredere și durabile, ascultând vocea clienților noștri și protejând mediul înconjurător.

www.yildizentegre.ro

Expirat
Inginer Productie Lemn/Silvic  -  YILDIZ ENTEGRE ROMANIA S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close