Publicat 16 Mai 2019 | Reactualizat 13 Iun 2019 | Expiră 16 Iun 2019

Inginer procese supply chain Mioveni

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm o persoană pasionată de analiză de date şi de business, cu excelente abilităţi de comunicare şi organizare, pentru a se alătura echipei Alliance Supply Chain Management Antenna Mioveni.
​Viitorul coleg va avea misiunea de a construi şi de a analiza procesele standard Supply Chain din cadrul unei platforme logistice, de a ajuta să-şi susţină performanţa calităţii, a costurilor şi a termenelor limită.

Alături de echipa Alliance Supply Chain Management Antenna, vei avea oportunitatea să:

- participi la construirea strategiei colectând şi analizând datele, pentru a permite echipei o mai bună administrare a activităţii, anticiparea nevoilor viitoare, luarea de decizii şi stabilirea obiectivelor

- cauţi îmbunătăţiri şi să vii cu propuneri către Stakeholders (Clienţi), după ce au fost discutate cu Managementul şi echipa Process Engineering.

- dezvolţi şi să realizezi bazele de date, sistemele de colectare de date, analiza de date şi a altor strategii care să optimizeze şi să eficientizeze calitatea şi rezultatele statistice (cu soluţii digitale)

- interacţionezi cu dezvoltatorii şi cu utilizatorii de sistem pentru a identifica şi corecta probleme şi pentru a testa ipoteze/soluţii.

- participi la dezvoltarea de soluţii digitale.

- creezi modele logice si conceptuale de date şi organigrame.

Pentru a avea succes în acest rol, este necesar să fii absolvent al unei instituţii de învăţământ superior cu profil tehnic sau informatic şi să cunoşti foarte bine Excel (macros), programare (cel putin la nivel de VBA) şi bune cunoştinte de programe de reporting (Business Objects, Tableau, Spotfire, etc),.

În plus, reprezinta un avantaj daca ai :

  • cunoştinte solide de statistică, analiză, reporting, intepretare date, lucrul cu baze de date
  • experienţă cu prezentări in power point
  • experienţă in project management, pilotare proiecte
  • engleză avansat (TOEIC>850) si franceză mediu/avansat

Aptitudini personale :
  • bune abilităţi analitice, capacitate de colectare, organizare, analiză şi difuzare a unui volum mare de informaţii, cu atenţie la detalii şi acurateţe
  • comunicare, lucru în transvers, analiză şi sinteză,
  • capacitate de ascultare proactivă,
  • orientare către client,
  • gândire structurată,
  • abilitați de planificare si anticipare.

Descrierea companiei

La noi vei gasi:

Un mediu de lucru prietenos, dinamic si bazat pe performanţă
Flexibilitate, in programul de lucru si in activitati
Posibilitati de dezvoltare profesională si planificare a carierei
Asigurare privata de sanatate
Timp pentru participari la evenimente corporate si cele specifice industriei
Un program de beneficii si compensaţii atragator si competitiv
Expunere la proiecte internationaleGrup Renault România, cu cei peste 16.500 de angajaţi, este a doua entitate a Grupului Renault in ceea ce priveste efectivele si compania cu cea mai variata gama de meserii din industria auto romaneasca.

Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricatie, logistica, vanzare, post vanzare, finantare si resurse umane. Fiecare meserie este diferitaă si unica in felul ei, insa fiecare membru al echipei Renault impartaseste aceeasi pasiune, si anume pasiunea pentru masini si provocarile pe care aceasta le oferă.
Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehicului viitorului:)

Transforma-ti pasiunea in cariera!

Expirat
Inginer procese supply chain Mioveni  -  Grup Renault Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close