Publicat 06 Iun 2019 | Expiră 07 Iul 2019

Inginer proces

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare tehnice absolvite
- Experiență pe un post similar - minim 6 luni
- Cunoașterea sistemelor electrice, pneumatice și hidraulice
- Abilitatea de a citi modelele 2D și 3D
- Cunostinte de operare PC: MS Office
- Cunostinte de limba engleză - nivel avansat
- Munca in echipa, abilitati eficiente de rezolvare a problemelor, proactivitate

Descrierea jobului

- Pregatirea specificatiilor echipamentelor pentru procesul de incapsulare cu scopul de a produce panouri din sticla incapsulate pentru automobile
- Responsabil pentru urmarirea proiectarii si construirii de noi echipamente la furnizori
- Pregateste specificatiile proceselor, planurile PFMEA, planurile de control si MSD (Manufacturing System Design) pentru noile programe
- Instaleaza echipamentul de incapsulare in fabrica si sustine pornirea procesului serial
- Sprijina lansarile de produse noi
- Furnizeaza feedback catre echipele de ingineri si echipele de dezvoltare a produselor privind problemele detectate in timpul primelor incercari de incapsulare.

Descrierea companiei

Inteva este un furnizor global de top în domeniul auto, care oferă produse inovatoare, fiabile și ecologice ce sporesc calitatea, siguranța și performanța vehiculelor.

Avem resurse globale pentru domenii precum: inginerie, manufacturare si servicii clienti pentru cele patru divizii ale noastre: Sisteme de inchidere, Sisteme de interior, Motoare si electronice si Trape panoramice.

Compania a fost infiintata in anul 2008 si de atunci se focuseaza pe crestere globala si pe inovare. Cu sediul in Michigan, SUA, Inteva este prezenta in 18 tari, cu 48 de fabrici si peste 15.000 de angajati. In Romania avem 2 fabrici: Oradea (Trape panoramice) si Salonta (Sisteme de inchidere).

Ca parte din procesul de recrutare, Inteva colecteaza si proceseaza date cu caracter personal, care apar in CV, in acord cu GDPR. Puteti accesa politica noastra de confidentialitate pe urmatoarea adresa:

http://www.intevaproducts.com/privacy-policy

Expirat
Inginer proces  -  INTEVA PRODUCTS ORADEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close