Publicat 22 Feb 2021 | Reactualizat 22 Mar 2021 | Expiră 24 Mar 2021

Inginer PRAM (149841)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Educaţie necesară: Studii superioare tehnice finalizate, specialiatea electrotehnică/ electroenergetică
 • Experienţă practică necesară: Experienţă profesională relevantă – minim 2 ani în domeniu
 • Cunoştinţe limbi străine: Limba engleză – minim necesar pentru operarea aplicaţiilor software din dotare şi a înţelegerii documentaţiilor tehnice aferente releelor numerice de protecţie
 • Cunoştinţe IT: MS Office, Autocad, cunoștinţe IT minim necesare pentru operarea tehnicii din dotare
 • Altele: Cunoaşterea principiilor de funcţionare şi realizare a sistemelor de protecţie şi automatizare, aferente instalaţiilor electrice de distribuţie de înaltă şi medie tensiune, cunoaşterea echipamentelor primare utilizate în instalaţiile electrice de distribuţie de înaltă şi medie tensiune, disciplină tehnologică, capacitate de analiză şi interpretare a fenomenelor şi evenimentelor de natură electrică, permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

 • Realizezi lucrările de configurare, parametrizare a releelor numerice de protecţie şi automatizare, execuți lucrările de mentenanţă pentru sistemele de circuite secundare, echipamentele de protecţie, automatizare, comandă, control, redresoare, invertoare din staţiile de transformare, punctele de alimentare, posturile de transformare, sistemele de circuite secundare aferente reanclanşatoarelor şi separatoarelor telecomandate
 • Realizezi lucrările de modernizare a sistemelor de protecţie şi automatizare, înlocuirea aparatajului secundar cu adaptarea schemelor de circuite secundare, pozare (înlocuire) cabluri de circuite secundare din staţiile de transformare, puncte de alimentare şi posturi de transformare
 • Realizezi lucrările de intervenţie accidentală din staţii de transformare, puncte de alimentare, posturi de transformare, sisteme de automatizare a distribuţiei (SAD) şi SCADA, în cazul avariilor, incidentelor şi defecţiunilor ce apar în comutaţia secundară
 • Acorzi suportul tehnic pentru elaborarea/ verificarea proiectelor tehnice ce ţin de instalaţiile de protecţie şi automatizare, participă la recepţia lucrărilor executate de către terţi în situaţia în care este desemnat în acest sens, suport tehnic pentru lucrările specifice domeniului de activitate în orice altă locaţie (staţie de transformare, punct de alimentare, post de transformare sau instalaţie)
 • Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale
Ce îţi oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Descrierea companiei

Noul E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Inginer PRAM (149841)  -  Delgaz Grid S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close