Publicat 04 Iul 2013 | Expiră 05 Aug 2013

Inginer Petrol, Geolog

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

STABILITATEA pe post a persoanei este cerinta de baza. Prin urmare incurajam sa aplice pentru aceste posturi NUMAI acele persoane ce intentioneaza construirea unei cariere profesionale in domeniul dezvoltarii si testarii aplicatiilor software complexe pentru industria de petrol si gaze. Candidatii trebuie sa fie absolventi cu rezultate peste medie ai invatamantului superior de specialitate (Ingineria Petrolului si Gazelor - Forajul Sondelor, Extracţia si Transportul hidrocarburilor, Geologie Petrolieră şi Inginerie de Zăcământ)
De asemenea cunoasterea limbii Engleze este obligatorie.

Descrierea jobului

Proiecteaza, testeaza in intretine aplicatii software complexe (Industria Petrol si Gaze) pentru companie multinationala din SUA.
Se ofera STABILITATE pe termen lung si foarte lung chiar si in situatia actuala de criza econonica. Mediul de lucru este profesionist, international si prietenos in echipe mici si dinamice. Traning periodic atat in Romania cat si in SUA. Se ofera salariu motivant, transport gratuit si auto dupa o perioada de succes.

Descrierea companiei

Compania SIMCO International SRL a fost infiintata in anul 1995 si are obiectul principal de activitate - 6201 - conform clasificarii CAEN.
Sediul administrativ se afla in Clinceni, Ilfov si are un sediu secundar in Ploiesti.
SIMCO International SRL are un colectiv mic insa stabil si dezvolta/intretine aplicatii software complexe pentru companie multinationala din SUA.

Expirat
Inginer Petrol, Geolog  -  SIMCO International SRL