Inginer Petrochimist

WTS Energy - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un Inginer Petrochimist care va fi responsabil cu urmarirea activitatilor de vopsit si acoperire in toate fazele si cu cercetarea și dezvoltarea materialelor și sistemelor de acoperire, vopsire ș icoating.

Cerinte:
Design sistem de protectie catodică: cunoașterea curentului impresionat, proiectarea sistemului sacrificial, sistemul de monitorizare, ancheta potențialului și rezistivității offshore și onshore. Cunoașterea materialului anodic și a procesului de turnare.

Descrierea jobului

Revizuirea documentelor primite și elaborarea datelor de intrare referitoare la lucrările de acoperire, vopsire
Selectarea materialelor și sistemelor de acoperire adecvate pentru acoperire, vopsire
Realizarea designului detaliat al sistemelor de acoperire, și de vopsire.
Pregătirea calificărilor tehnice legate de acoperirea, si vopsirea câmpului.
Pregătirea specificațiilor tehnice și a cerințelor tehnice legate de acoperirea, vopsirea și materialele și serviciile de acoperire.
Estimarea timpului ciclului de acoperire.
Estimarea orelor de muncă necesare legate de lucrările de acoperire, vopsire și de acoperire a rosturilor în cazul acordării proiectului.
Evaluarea tehnică a ofertelor primite de la furnizori în legătură cu furnizarea materialelor și serviciilor de acoperire, si vopsire
Gestionarea selectiei furnizorilor și efectuarea auditurilor tehnice în domeniul vopselii și a învelișului de acoperire al furnizorului.

Descrierea companiei

WTS Energy is a leading, globally operating, Manpower & Recruitment supply company to the international Oil, Gas, renewable energy, industrial, power industry. WTS Energy- It's all about the people!

Publicat 21 apr. 2022 Expiră 21 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.