Publicat 17 Mai 2019 | Expiră 17 Iun 2019

Inginer peisagist

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare in domeniul peisagisticii sau horticulturii (nivel licenta – diploma de inginer)
- Experienta de minim 1 an - maxim 5 ani in munca de teren (amenajare si intretinere spatii verzi)
- Cunostinte generale in domeniul peisagisticii
- Optional : experienta de min 1 an in munca de birou (proiectare peisagera – limbaj de operare AutoCAD, ArchiCAD si optional Google Sketchup)

Descrierea jobului

Sarcini și responsabilități:

 • executia lucrarilor de amenajare și întreținere spații verzi, grădini
 • tuns gazon, iarbă, însămânțare și întreținere gazon, tuns gard viu
 • plantare de pomi , arbori, arbuști , flori
 • manipulare pământ, întreținere instalații de irigare
 • răspunde de toate aspectele legate de executia lucrarilor de amanejare/intreetinere spatii verzi;
 • conduce masina de firma in interes de serviciu: pentru deplasare la locatiile unde sunt lucrari, pentru transport materiale/ustensile si/sau echipa muncitori la locatii
 • colaborează cu reprezentanţii beneficiarului în vederea rezolvării problemelor ce apar pe parcursul execuţiei lucrărilor
 • păstrează ordine și curățenie în depozitul de materiale;
 • răspunde de bunurile inventariate, respectiv de pastrarea in buna stare a uneltelor, sculelor, aparatelor din dotare;
 • în cel mai scurt timp anunță inginerul peisagist despre orice defecțiune a aparatelor sau a ustensilelor;
 • cunoaște și respectă normele privind igiena muncii, trebuie să aibă un aspect permanent îngrijit, cu echipament si cu ecuson;
 • sesizează inginerul peisagist asupra oricărui eveniment sau nereguli constatate în timpul serviciului (reclamație, deficienţe, accidente, daune materiale);
 • cunoaște și respectă întocmai regulamentul intern al firmei;
 • execută orice alte sarcini de serviciu din aria de activitate a departamentului date de superior în legătură cu serviciul său în timpul de lucru stabilit;
 • respectă programul de lucru stabilit;
 • folosește capacităţile personale în interesul dezvoltării societăţii și este loial şi devotat firmei;
 • păstrează confidențialitate maximă în ceea ce privește bunurile materiale și morale ale beneficiarului;răspunde material, disciplinar şi penal, după caz, pentru neîndeplinirea în totalitate şi la timp a tuturor sarcinilor prevăzute în prezenta fişă şi pentru pagubele cauzate patrimoniului firmei datorită nerespectării dispoziţiilor legale în vigoare.

Descrierea companiei

www.medline.com.ro
http://www.gardenline.ro/

Medline este şi acum ce a fost la început, în 1994: o companie în care investim suflet şi dedicare, un proiect în a cărui dezvoltare ne implicăm total.
Scopul nostru principal este de a oferi clienţilor noştri o gamă cât mai largă şi completă de servicii, contribuind în acest fel la succesul partenerilor noştri facilitându-le focalizarea pe core-businessul lor.
În mod firesc, Medline a evoluat în ceea ce priveşte complexitatea serviciilor, numărul de angajaţi (de la primul angajat la peste 700) sau acoperirea naţională. Strategia noastră pe termen mediu este de a deveni un „jucător” important - naţional şi regional - (Europa Centrală şi de Est).
Această extindere nu a afectat modul în care relaţionăm cu clienţii sau cu angajaţii. Medline se bazează în continuare, în esenţa ei, pe principiile şi valorile unei afaceri familiale, adaptându-se la cerinţele şi nevoile companiilor mari - autohtone sau multinaţionale. Credem în profesionalism şi diversitate, în servitudine faţă de client, în respectarea partenerilor, în inovaţie şi tehnologie, flexibilitate şi dorinţă de perfecţionare continuă, în respectarea regulilor, în grija şi răspunderea faţă de oameni şi faţă de mediul înconjurator.
Experienţa de peste 20 de ani ne-au demonstrat, că acestea nu sunt doar „fraze goale”, ci reprezintă valorile noastre principale, ne caracterizează atât personalul cât şi acţiunile de zi cu zi
Având peste 300 de puncte de lucru în întreaga ţară și o prezenţă în peste 120 de localităţi, Medline oferă servicii în București, Cluj, Timișoara, Iași și în fiecare județ din România în funcție de nevoile clienților.
Începând cu anul 2004, MEDLINE a implementat Sistemul de Management al Calității SR EN ISO 9001:2008, care a fost certificat de renumita companie TÜV CERT Thüringen și apoi de SYS CERT.

Expirat
Inginer peisagist  -  SC MEDLINE COM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close