INGINER OFERTARE- Jilava

MATECO - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Mateco angajeaza INGINER OFERTARE.
Esti pasionat dе domeniul tehnic? Esti atent la detalii, iar in munca ta, erorile si omisiunile nu-si au locul? Ai un mod dе lucru bine structurat, dar pui accent pe eficienta?
Iti doresti sa lucrezi intr-o organizatie cu sisteme dе lucru moderne, care te incurajeaza sa te dezvolti personal si profesional?
Atunci …locul tau este la noi!!!

Descrierea jobului

Dacа doresti sa tе аlаturi еchipei noаstrе еsti/ai:
 • absolvеnt dе studii supеrioarе in domеniu tehnic;
 • cunostinte operаrе calculаtor;
 • cunostintе limbа englezа (nivеl mediu – obligatoriu);
 • bune abilitati de comunicare si prezentare;
 • capacitatea de a lucra atat in echipa cat si individual;

Te asteptam in echipa noastra, pentru a te ocupa de:
 • intocmirea devizelor de reparatii ale utilajelor si a facturilor aferente acestora;
 • introducerea in sistemul informatic SMARTRENT a proceselor verbale de tur/retur, manual si documentatie tehnica;
 • inregistrarea fiselor de lucru ale tehnicienilor;
 • introducerea in sistemul informatic SMARTRENT a manualelor (operare, parti componente, reparatii, etc.) la toate utilajele din flota precum si a declaratiei CE;
 • achizitia de echipamente de lucru si de protectie precum si de achizitia de scule de mana;
 • gestionarea buletinelor de service si urmarirea status-ului acestora;
 • intocmirea ofertelor de reparatii si constatare;
 • distribuirea kit-urilor de filtre in punctele de lucru din tara;
 • gestionarea contracte de service;

Iti oferim:
 • salariu motivant;
 • bonusuri de performanta individuala si de echipa (management digitalizat al performantei);
 • beneficii aditionale in functie de performanta(tichete de masa, tichete de vacanta, asigurare medicala privata, decontare transport);
 • cursuri si traininguri de dezvoltare personala si profesionala, organizate in tara sau in EU;
 • infrastructura digitala moderna, mijloace de lucru si comunicare digitala standardizate la toate nivelurile (smartphone, laptop, office tools & apps, etc.);
 • mediu de lucru dinamic intr-o companie multinationala cu operatiuni pe tot globul (www.tvh.com / www.mateco.eu / www.smartrent.ro );
 • structura manageriala flexibila, compacta si transparenta, cu canale de comunicare deschise si care pune accent pe creativitatea si inovatia membrilor echipei;
 • Zi libera platita de ziua de nastere.

Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Numai candidatii selectati vor fi invitati sa completeze teste de specialitate, datelor lor fiind comunicate unei societati colaboratoare.
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

Descrierea companiei

Industrial Access, sub noul sau brand mateco, este cea mai mare si dinamica companie de inchiriere de utilaje pentru acces si lucru la inaltime din Romania. Industrial Access face parte (din 2016) din grupul international mateco, controlat de TVH Belgia, aflat intr-o continua expansiune, fiind prezent pe piata de inchirieri de echipamente din Europa, America Latina si Asia(cu o flota de pestede echipamente).

Infiintata in 2005 Industrial Access a avut o crestere rapida, de la o mica companie antreprenoriala la cea mai dezvoltata retea de inchiriere de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Regiunea Balcanica (Romania, Bulgaria si Republica Moldova).

mateco Romania detine pe piata locala o flota larga de echipamente premium: platforme de acces si lucru la inaltime, echipamente terasiere, excavatoare si compactoare, sisteme de garduri si containere mobile, generatoare, compresoare si pompe, scule de mica mecanizare pentru santierele de constructii.

Cu o flota de peste 4000 de utilaje, cu peste 26 de locatii in Romania, Bulgaria si Moldova, cu o echipa prefesionista (peste 50 de tehnicieni proprii si mai bine de 30 de tehnicieni subcontractati), cu ecosistem digital complet (aplicatii mobile dedicate, portal clienti, etc.), urmarim un singur obiectiv: sa oferim solutii si servicii transparente, complete pentru clientii nostri, ca furnizor preferat, prin inovare, cunoasterea nevoilor clientului, suport, dedicare, profesionalism și munca sustinuta.

Pastrand aceleasi valori de baza care au dus Industrial Access in pozitia de lider de piata - integritate, angajament si suport personalizat, adaptabilitate continua, acum, in noua formula, mateco Romania continua sa-si pastreze renumele de "one stop shop" , care poate satisface nevoi complexe:Gama completa de platforme pentru acces si lucru la inaltime, de la 4 la 58 de m inaltime de lucru, echipamente terasiere, generatoare, compresoare, pompe, turnuri de lumina, mica mecanizare, scule si echipamente electrice pentru organizare de santier, amenajari spatii verzi si lucrari de instalatii, samd; Acoperire nationala; Inchiriere pe termen scurt si lung; Service si intretinere - Ingineri calificati, cu experienta, disponibili sa ofere suport cu dispecerat national 24/7; Asistenta in santier, pentru a va ajuta sa alegeti utilajul potrivit aplicatiilor clientilor; Training - Centru de training disponibil in Bucuresti, cu certificare internationala IPAF, singurul autorizat din Romania si printre putinele disponibile in Europa de Est.
Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 16 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.