Publicat 27 Sep 2019 | Reactualizat 25 Oct 2019 | Expiră 28 Oct 2019

INGINER OFERTARE CONSTRUCTII

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajam inginer absolvent al Universitatii Tehnice, specialitatea Cai Ferate, Drumuri si Poduri sau Inginerie Economica pentru un post de ofertare.

Candidatul trebuie sa stie sa întocmeasca documentele de ofertare pentru participarea la licitatii: propunerea tehnica, propunerea financiara, documente de calificare, raspunsuri la clarificarile primite.
Acesta va intocmi antemasuratori, devize, cereri de oferte de pret de la furnizorii de materiale, etc.
​Candidatul trebuie sa aiba experienta in realizarea devizelor intr-un soft specializat, si bune cunostinte de Microsoft Office.

Descrierea jobului

Intocmire documente pentru participarea la licitatii de proiectare si executie lucrari: documente de calificare, propunere tehnica, propunere financiara, raspunsuri la clarificari, etc.
​Intocmire antemasuratori, liste de cantitati, devize.

​Pachet salarial motivant, completat de prime periodice in functie de implicarea si rezultatele obtinute.

Descrierea companiei

Firma de proiectare cu peste 10 ani experienta, cu o mare dinamica, cu personal tanar si calificat, care are in portofoliu lucrari de proiectare de drumuri, poduri, consolidari, constructii civile, retele edilitare.

Expirat
INGINER OFERTARE CONSTRUCTII  -  NV Construct SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close