Publicat 02 Aug 2019 | Reactualizat 30 Aug 2019 | Expiră 02 Sep 2019

Inginer nave (arhitectura navala)

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte legate de calificare:

Cetatean roman cu adresa de domiciliu in Galati sau in judetele din apropiere (dispus/a sa se relocheze);
Absolvent al Facultatii de Nave sau al Facultatii de Mecanica;
Preferabil 2 ani experienta si abilitati in proiectarea navala, cunoscator de software specializat 3D precum Tribon, Nupas, Cadmatic, dar si AutoCAD, Microsoft Office (Word, Excel, etc)
Cunostiinte si capacitate de intelegere a proceselor de proiectare navala si a procedurilor de coordonare specifice proiectelor si disciplinei lui/ ei.
Gandire pozitiva, deschidere, capacitate de invatare continua, initiativa, loialitate si respect fata de interesele firmei.
Foarte bune abilitati de comunicare si lucru in echipa.
Cunostiinte medii/ avansate de limba engleza – scris si vorbit.
Dispus sa efectueze ore suplimentare si sa-si asume noi responsabilitati.
Dispus sa lucreze in afara firmei, chiar si in strainatate.
Experienta in domeniul naval constituie un avantaj.

Cautam pe cineva caruia sa-i placa sa lucreze intr-o companie foarte focusata și dinamica, pentru ca asta suntem noi! Acordam o mare valoare continutului și corectitudinii, dar și ideilor noi și bune pentru toate tipurile de activitati. Funcția necesita o buna cunoaștere a limbii engleze, atat vorbit cat și scris, bune abilitați de comunicare, disponibilitate pentru munca in afara companiei.

Ce oferim:
Solicitantul potrivit va primi un pachet salarial competitiv.

Descrierea jobului

Job-ul este in cadrul departamentului Structural Design & Steel Outfitting Department.
Intocmeste documentatia de executie în baza unei documentatii de Clasa aprobate, respectiv in baza unei documentatii de studiu aprobat.
Actualizeaza documentatia de executie in cazul aparitiei unor modificari, si introduce observatii ale Societatii de Clasificare si/sau Armator.
Intocmeste teme de proiectare pentru lucrarile ce urmeaza a fi elaborate/coordonate in corelare cu obligatiile contractuale.
Executa calcule de dimensionare si verificare pentru lucrarile ce apartin domeniului sau de activitate .
Asigura si raspunde de corectitudinea calculelor si documentatiilor elaborate.
Avizeaza cu Societatea de Clasificare si Armator documentatia intocmita sau aferenta domeniului sau de activitate.
Analizeaza documentatia sosita în M.E.G.A.. de la alti furnizori, contribuind la completarea documentatiei cu elementele necesare introducerii in fabricatie.
Rezolva / intocmeste corespondenta repartizata pentru domeniul sau de activitate, inclusive in limba engleza.
Raspunde de calitatea lucrarilor executate / verificate (tehnic si economic).
Raspunde ca documentatia executata / verificata sa fie in corelare cu posibilitatile tehnice si tehnologice ale M.E.G.A. sau ale beneficiarului intern sau extern, pentru care intocmeste documentatia.
Raspunde de respectarea termenelor de predare a lucrarilor intocmite.
Raspunde de bunurile pe care le are în inventar.
Raspunde de asigurarea unei bune intretineri si functionari a tehnicii de calcul aflate in folosinta.
Se preocupa permanent de ridicarea nivelului de pregatire profesionala in domeniul sau de activitate, corelat cu initierea/ perfectionarea in utilizarea sistemului de proiectare integrat, NUPAS, si a altor programe / softuri specifice .
Atunci cand desfasoara activitati care influenteaza calitatea produselor M.E.G.A., are atributiile si responsabilitatile inscrise in procedurile operationale ale SISTEMULUI CALITATII care reglementeaza acele activitati.

Descrierea companiei

Marine Engineering (MEGA) infiintata in anul 2004, este o companie moderna de proiectare navala, care furnizeaza servicii de inginerie: structura, tubulatura, outfitting, avand peste 120 de angajati in locatia din Galati, Romania.

Echipa MEGA a crescut an dupa an, cu pasi mici dar siguri, din mai multe puncte de vedere: al numarului de personal, al tipurilor de nave proiectate, al suprafetei alocate birourilor, al calitatii documentatiei furnizate clientilor nostri, dar si din punctul de vedere al procedurilor de Project Management.

Ingineri foarte tineri, venind direct de pe bancile facultatii, impreuna cu ingineri avand multi ani de experienta (in proiectare sau in santier), au crescut impreuna an dupa an, etapa cu etapa, imbunatatind interactiunea intre echipele de proiect.

Expirat
Inginer nave (arhitectura navala)  -  SC MARINE ENGINEERING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close