Publicat 21 Mai 2019 | Expiră 21 Iun 2019

INGINER MENTENANTA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Job full-time in Roman, jud. Neamt
Studii superioare finalizate: mecanic/electric/instalatii/automatizari
Cunostite si curs operator RSVTI - constituie avantaj
Cunostinte despre metode si instrumente de lucru specifice programelor de imbunatatire a proceselor - constituie avantaj
Intelegerea rolului departamentului de mentenanta intr-o organizatie de productie
Limba engleza B1; cunostinte operare PC; auto B.

Descrierea jobului

Participa la activitati mentenanta si proiecte de modernizare si eficientizare procese;
Monitorizeaza toate instalatiile/utilajele/mijloacele de ridicare care functioneaza sub incidenta ISCIR si actioneaza pentru siguranta acestora si a salariatilor care le actioneaza;
Colaboreaza direct cu alte departamente pentru asigurarea permanenta a functionalitatii echipamentelor de productie;
Se asigura impreuna cu echipa departamentului tehnic de indeplinirea obiectivelor si a indicatorilor specifici de mentenanta.

OFERTA:
Oportunitatea de a lucra si a construi o cariera intr-o organizatie multinationala.
Actualizare continua a cunostintelor de specialitate intr-un mediu industrial.
Pachet salarial si de beneficii atractiv (bonusuri de performanta si pentru proiecte, tichete de masa, transport gratuit, prime ocazionale).

Descrierea companiei

Cersanit Romania este parte a CERSANIT GRUP din Polonia - producător si distribuitor important de echipamente pentru baie: plăci ceramice, obiecte sanitare, mobilier și accesorii pentru baie, căzi și cabine de duș, cu fabrici și operațiuni de business în Europa (Polonia, Rusia, Ucraina, Germania etc). In Romania grupul are o unitate de productie de obiecte sanitare si teracota in Roman; de la punctul de lucru din Voluntari (Ilfov) sunt coordonate operatiunile de marketing, vanzare si distributie din tara si in tarile din Europa Sud (Ungaria, Balcani, Bulgaria). Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa www.cersanit.ro Adresa: Al. Plopilor, nr.10, Roman, Neamt; Contact: 0372-334817; bru@cersanit.com.

Expirat
INGINER MENTENANTA  -  S.C. CERSANIT ROMANIA S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close