Inginer mentenanta electrica

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Echipa Caroli Foods este in cautare de noi colegi pentru echipa de Tehnic, pentru postul de Inginer mentenanta electrica.
Daca esti absolvent de studii superioare de profil si ai experienta in mentenanta corectiva si preventiva din punct de vedere electric a instalatiilor de automatizare, asteptam aplicatia ta.
In cadrul echipei noastre vei avea oportunitatea:
  • de a lucra in domeniul tau de interes, alaturi de colegii nostri profesionisti, cu multi ani de experienta in domeniu;
  • de a ne impartasi din experienta ta anterioara, dar si de a te dezvolta prin invatare la locul de munca sau prin participarea la programele de training organizate de companie;
  • de a fi parte din echipa care asigura buna functionare, din punct de vedere electric/electronic, a instalatiilor de automatizare pentru utilajele si echipamentele din sectoarele de productie, uzina de frig, centrala termica, statie tratare apa etc
Daca esti interesat, trimite-ne cv-ul tau!
Data postare-28 iunie 2021
Valabilitate-30 zile

Descrierea companiei

Caroli Foods Group este lider in Romania pe piata productiei si distributiei de mezeluri si preparate din carne. Compania are sediul in Bucuresti, detine o fabrica la Pitesti si o retea de distributie nationala, cu puncte de lucru in principalele orase din tara: Cluj, Timisoara, Brasov, Bacau, Constanta, Pitesti, Craiova, Sibiu.

Mai multe detalii despre companie poti gasi accesand www.carolifoods.ro sau ne poti cauta pe Facebook si LinkedIn (Caroli Foods Cariere).

Intrucat asigurarea confidentialitatii datelor dvs. cu caracter personal reprezinta o prioritate pentru noi, va invitam sa parcurgeti informatiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal in acest context, disponibile in cadrul notei de informare care poate fi accesata la www.carolifoods.ro/protectia-datelor-personale/.

Publicat 28 iun. 2021 Reactualizat 26 iul. 2021 Expiră 28 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos