Publicat 24 Feb 2021 | Expiră 27 Mar 2021

Inginer Mecanic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare profil tehnic, de preferinta: mecanica/ ectronica/electrotehnica/automatizari;
Experienta pe o pozitie similara - minim 3 ani;
Cunoștințe de lb. engleză - nivel mediu;
Cunostinte nivel avansat: MS Office;
Bune abilitati de comunicare si autoorganizare ;
Gandire strategica, responsabilitate, rigurozitate in realizarea sarcinilor.

Descrierea jobului

Planifica si urmareste activitatea de intretinere perioadica a utilajelor de productie si se asigura ca liniile de productie functioneaza in parametri normali.
Planifica si asigura derularea reviziilor periodice ale liniilor de productie.
Verifica starea tehnica a utilajelor si depisteaza cauza disfunctionalitatii.
Controleaza si verifica instalarea, modul de operare, de intretinere si de reparare al masinilor si echipamentelor pentru a se asigura ca acestea sunt instalate si functioneaza conform specificatiilor tehnice.
Gaseste solutii pentru utilizarea rationala a tuturor resurselor de care dispune si de reducerea consumurilor energetice.
Aplica cerintele legale in vigoare cat priveste normele ISCIR, de securitate si sanatate in munca.
Promoveaza si mentine relatii de colaborare si comportament decent in cadrul departamentului si a companiei.

Descrierea companiei

IG Watteeuw este o companie multinationala cu capital Belgian, din platforma BMT Romania. Filiala din Iasi s-a infiintat in anul 1998, sub numele de BMT Romania si s-a dezvoltat continuu; in anul 1997 compania s-a divizat in 3 firme distincte: IG Watteeuw, CNUD EFCO si BMT Aerospace Romania. IG Watteeuw Romania produce roti dintate si componente pentru cutii de viteza, transmisii pentru trenuri, metrouri, compresoare, vapoare si alte echipamente industriale de inalta precizie, adresate clientilor de notorietate din piata externa. Detinem si utilizam echipamente CNC de ultima generatie si personal cu cel mai inalt nivel de calificare si cunostinte. Ne concentram pe continua inovare, imbunatatire si standardizarea proceselor pentru a aduce mai multa valoare companiei noastre. Angajatii companiei beneficiaza de autonomie intr-un mediu de lucru bazat pe calitate, productivitate, securitate si inspiratie. Dezvoltarea, cresterea nivelului de cunostinte, flexibilizarea, implicarea, deschiderea si respectul reprezinta cheia catre obtinerea unei afaceri stabile si a excelentei operationale.

Expirat
Inginer Mecanic  -  IG WATTEEUW ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close