de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 09 Sep 2008 | Reactualizat 08 Oct 2008 | Expiră 10 Oct 2008

inginer mecanic (TCM,metalurg,student an IV -terminal-mecanica)

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Disponibil pentru cunostinte noi, perseverent, disponibil pentru cercetare ,sa posede o buna pregatire a cunostintelor in domeniul ingineriei sau dreptului .Inginerii trebuie sa fie din domeniul mecanic, metalurgic.

Descrierea jobului

Postul presupune in prima etapa o pregatire in domeniul proprietatii industriale pentru ingineri in domeniul protectiei designului industrial si a brevetelor de inventie, cercetari documentare in cele mai noi domenii de activitate
Cerinte :AUTOCAD, programe: WIN,MSOffice
Engleza: avansat

Descrierea companiei

Firma noastra este o firma specializata in servicii de consultanta si reprezentare pentru dobandirea si apararea drepturilor de proprietate industriala-intelectuala.
Firma lucreaza cu clienti si colaboratori romani si straini.

Expirat
inginer mecanic (TCM,metalurg,student an IV -terminal-mecanica)  -  Loyal Partners

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close