Publicat 10 Ian 2019 | Expiră 10 Feb 2019

INGINER MECANIC -SPECIALIZARE HIDRAULICA

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare tehnice
- Cunostinte tehnice excelente
- Experienta minim 2 ani pe un post similar
- Experienta in lucru cu sisteme de operare WINDOWS 7
- Buna cunoastere a pachetului WIN Office si a instrumentelor online
- Experienta in utilizarea sistemelor CAD de proiectare 3D (cunoasterea Autodesk INVENTOR constituie un avantaj)
- Experienta in utilizarea unui soft CAD dedicat proiectarii instalatiilor hidraulice constituie avantaj
- Capacitate de analiza si sinteza
- Abilitati de comunicare si lucru in echipa
- Cunostinte de limba engleza nivel mediu/avansat
- Creativitate, ingeniozitate,flexibilitate in gandire
- Eficienta in organizarea activitatii

Descrierea jobului

- Dezvolta si proiecteaza sisteme hidraulice pentru vehicule
- Defineste necesarul de echipamente hidraulice
- Asigura o buna comunicare intre departamentele de productie si de achizitii precum si cu furnizorii de echipamente hidraulice
- Stabileste necesarul de dotare hardware si software adaptata desfasurarii proiectelor de dezvoltare a sistemelor hidraulice

Beneficii:
- Mediu de lucru placut si competitiv, alaturi de colegi tineri si dinamici
- Suport continuu pentru cresterea profesionala
- Contract de munca pe perioada nedeterminata
- Pachet salarial atracativ, incluzand tichete de masa si transport gratuit.

Descrierea companiei

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 65 de ani, avem peste 470 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Expirat
INGINER MECANIC -SPECIALIZARE HIDRAULICA  -  SC IRUM SA