Publicat 02 Sep 2008 | Reactualizat 01 Oct 2008 | Expiră 03 Oct 2008

INGINER MECANIC / PROIECTANT (m/f)

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Sunteti absolvent al unei facultati de mecanica / tehnologia constructiilor de masini
- Cunostinte bune ale programelor uzuale de timp 3D-CAD
- Cunostinte bune / fluente de limba germana
- Disponibiliate pentru a lucra in Germania
- Abilitati de comunicare si lucru in echipa
- Aptitudini de analizare si de solutionare a problemelor
- Mod de lucru structurat

Descrierea jobului

Sarcina dumneavoastra principala consta in conceperea, dezvoltarea si proiectarea independenta in domeniul constructiilor de masini speciale sau/si dezvoltarea de proiecte. Proiectati diverse componente si efectuati pe baza calculelor necesare documentatia pentru diferitele proiecte. Dumneavoastra propuneti si dezvoltati solutii pentru adaptari individuale ale planurilor tehnice pentru masinile proiectate.

SE VOR PROCESA NUMAI CV-URI IN LIMBA GERMANA, AVIND IN VEDERE CA LOCUL DE MUNCA ESTE IN GERMANIA!!!!

Descrierea companiei

Suntem filiala firmei germane de consultanta industriala Jacobi & Partner Industrieberatung GmbH, cu sediul in Essen. Firma noastra s-a specializat pe consultanta companiilor industriale, pentru care efectuam si recrutarea de personal specializat. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizionati pagina noastra web. www.jacobi-partner.ro

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

INGINER MECANIC / PROIECTANT (m/f)  -  Jacobi & Partner Industrieberatung GmbH - Filiala Bucuresti S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close