Publicat 06 Oct 2020 | Reactualizat 20 Oct 2020 | Expiră 05 Nov 2020

Inginer mecanic - mentenanta

2 posturi

Criterii de selecție

  • Peste 3 ani experiență în Inginerie, Productie, Service / Reparatii

Candidatul ideal

Cerinte
- experienta in activitatea de mentenanta
- studii superioare tehnice de specialitate – mecanica/ mecatronica
- abilitati de analiza si sinteza
- capacitate de organizare si planificare personala
- perseverenta si integritate
- atitudine proactiva
- abilitati de comunicare, prezentare si lucru in echipa
- viziune de ansamblu, orientare spre rezultate si eficientizare procese
- disponibilitate pentru munca de teren
- abilitati de utilizare PC (pachet Office).

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati:
- intocmeste programul de reparatii, revizii si inspectii
- ofera indrumari tehnice
- organizeaza actualizarea documentatiei tehnice (documente, schite, desene)
- estimeaza costuri, analizeaza riscurile si utilizeaza standarde de intretinere
- urmareste optimizarea sarcinilor de intretinere in conditii de siguranta si eficienta
- este responsabil pentru distribuirea lucrarilor pentru contractori fiind implicat activ in selectarea si evalueaza contractorii impreuna cu inginerul de zona
- ofera un feedback tehnic si organizatoric cu privire la activitatea executata
- asigura management in aria lui de activitate in ceea ce priveste siguranta in munca, calitatea, termenele de executie, buget si protectia mediului

Descrierea companiei

Liberty Galați este cel mai mare combinat integrat din țară și lider în fabricarea produselor siderurgice, cu o capacitate actuală de producție de 2 milioane de tone de oțel, având posibilitatea de creștere a acesteia.

Combinatul Siderurgic de la Galați produce o gamă largă de produse plate (tablă groasă, rulouri, tablă zincată și tablă acoperită organic), precum și produse tubulare sudate longitudinal. Aceste produse sunt furnizate către clienții din zona Balcanilor, din Europa, dar și din țară. Produsele furnizate de Liberty Galați sunt utilizate în industria navală, în construcții, în industria auto și pe piața echipamentelor sub presiune.

Produsele tubulare livrate de Combinatul Siderurgic din Galați sunt utilizate în industria de petrol și gaze, precum și în transportarea altor fluide.

La Liberty Galați se numără aproximativ 5.100 de angajați și 1.700 de contractori, fiind considerat unul dintre cei mai mari angajatori din România de Est. Prioritatea zero pentru Combinatul Siderurgic Liberty Galați constă în asigurarea unor condiții de lucru sigure, atât pentru angajații proprii, cât și pentru contractori.

Unitatea se concentrează pe îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților, pe protejarea mediului înconjurător, și, de asemenea, vine în încurajarea tinerilor de a se alătura echipei locale.

Liberty Galați se implică în activități pentru dezvoltarea comunității locale prin proiecte ample de sponsorizare pentru domeniul medical și educațional.

Inginer mecanic - mentenanta  -  Liberty Galati SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close