Publicat 15 Feb 2021 | Reactualizat 15 Mar 2021 | Expiră 18 Mar 2021

Inginer mecanic - industria Farma

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Experienta pe un post similar - minim 2 ani;
​- Studii superioare tehnice;
- Experienta pe un post similar in industria farmaceutica – prezinta avantaj;
- Cunostinte limba engleza – nivel mediu;
- Abilitati de coordonare echipa;
- Proactiv si pasionat de domeniul tehnic (mecanica & electrotehnica);
- Organizat & atent la detalii.

Descrierea jobului

- Coordoneaza activitatea de intretinere echipamente pentru sectia de producție, in conditii de calitate impuse de standardele industriei farmaceutice si legislatiei in vigoare.
- Planifica si urmăreste activitatea de intretinere periodica, reglajele utilajelor de productie si se asigura ca liniile de productie functionează în parametrii normali.
- Planifica si asigura derularea reviziilor periodice ale liniilor de producție; gestioneaza derularea contractelor de service.
- Intocmeste planificarea si documentatia pentru procedurile de lucru la revizia echipamentelor de productie si utilitati;
- Intocmeste fisele de revizie, fisele de schimbare produs si registrele de interventii pe echipamente pentru eficientizarea activitatii de intretinere si reparatii;
​- Initiaza, coordoneaza si conduce/ participa la proiecte de optimizare a echipamentelor de productie in colaborare cu celelalte departamente.

Descrierea companiei

Înfiinţată în 2001, Laropharm este o companie farmaceutică solidă, cu o dezvoltare armonioasă în domeniile pe care le abordează: cercetare, producţie şi distribuţie.
Laropharm deţine una dintre cele mai moderne fabrici de produse farmaceutice, respectând regulile privind Buna Practică de Fabricaţie (GMP) pentru producţia şi distribuţia medicamentelor.
Cu un portofoliu actual de peste 90 de produse (medicamente cu prescripţie medicală, medicamente fără prescripţie medicală - otc-uri şi suplimente alimentare), laboratoare de cercetare de cel mai înalt nivel, linii de producţie moderne şi o puternică echipa de reprezentanţi medicali şi de vânzări, Laropharm se numără printre principalii competitori autohtoni de pe piaţa farmaceutică din România.
Investiţiile companiei sunt concentrate spre îmbunătăţirea şi extinderea portofoliului de produse, având ca principal obiectiv satisfacţia consumatorilor şi susţinerea unei vieţi sănătoase.

Expirat
Inginer mecanic - industria Farma  -  SC LAROPHARM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close