de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 17 Sep 2008 | Reactualizat 16 Oct 2008 | Expiră 18 Oct 2008

inginer mecanic - coordonator dept Mentenanta - locatie SIBIU

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare tehnice;
- Minim 3 ani experienta intr-un post similar;
- Cursuri de formare profesionala in domeniul mentenantei predictive si preventive;
- Cunostinte de managementul calitatii, FMEA, etc.
- Cunostinte de limba engleza sau germana nivel avansat.

Descrierea jobului

Obiectivele postului de inginer mecanic in cadrul dep. Intretinere sunt asigurarea disponibilitatii utilajelor, coordonarea personalului si optimizarea proceselor din cadrul departamentului.
Principalele sarcini se refera la asigurarea disponibilitatii datelor si documentatiilor utilajelor, construirea unui sistem preventiv in cadrul dep. Intretinere, controlarea datelor primite de la furnizorii de servicii, deleagarea si verificarea modului de indeplinire a sarcinilor subordonatilor

Descrierea companiei

Firma mixta româno-germana, ThyssenKrupp Bilstein Compa S.A., cu sediul în Sibiu imbina tehnologia de vârf cu o îndelungata experienta în fabricarea de amortizoare, fiind binecunoscuta în Europa ca furnizor de prim montaj pentru marci prestigioase de autoturisme.
Pentru piata de piese schimb, cu o gama de 2.600 de tipuri, Bilstein ofera amortizoare si kit-uri de suspensie pentru autoturisme, vehicule de teren si utilitare - pentru toate modelele românesti si pentru marea majoritate a modelelor de import întâlnite pe soselele României.
www.bilstein.ro

Expirat
inginer mecanic - coordonator dept Mentenanta - locatie SIBIU  -  ThyssenKrupp Bilstein Compa SA - SIBIU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close