de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 10 Ian 2019 | Reactualizat 07 Feb 2019 | Expiră 10 Feb 2019

Inginer Material Rulant Tractiune

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

LTE-Rail Romania isi mareste echipa.
In cadrul departamentului de Tractiune si Mentenanta Flota Locomotive cautam un Inginer Material Rulant.
Candidatul ideal trebuie sa fie comunicativ, organizat, rezistent la stres, capabil sa gandeasca strategic, sa ia decizii si sa lucreze in echipa.

Cerintele postului:

- Studii superioare, Facultatea de Transporturi
- Studii de specialitate (nu este obligatoriu): Material Rulant de Cale Ferata
- Cunostinte minime de geografie feroviara;
- Cunostinte operare PC si de limba engleza sau germana (scris si vorbit)
- Disponibilitate pentru deplasari aproximativ 30% din timp;

Descrierea jobului

Responsabilitati principale:
- Gestioneaza toate datele si documentele tehnice ale flotei de locomotive, utilizate de catre societatea noastra;
- Intocmeste rapoarte saptamanale/lunare/anuale cu privire la consumurile de curent, motorina ale locomotivelor;
- Participa la analizele de cost per rute de transport, pre-calculatii si post- calculatii cu privire la consumul de energie tractiune/motorina de tractiune/KM utilizare locomotive/ore utilizare locomotive;
- Realizeaza activitatea de mentenanta preventiva si accidentala a flotei de locomotive;
- Gestioneaza si centralizeaza toate datele tehnice de Tractiune cu privire la pregatirea teoretica, practica, verificarile medicale si psihologice pentru resursele umane de tractiune;
- Planifică, organizează şi controlează programul de lucru al personalului de locomotivă, cu respectarea prevederilor ordinelor şi reglementărilor în vigoare;
- Verifică din punct de vedere al legislatiei feroviare si stocheaza datele din cadrul foilor de parcurs si respectiv realizeaza arhivarea acestora.

Beneficii:
- Pachet salarial motivant ce cuprinde si prima de concediu, Paste, Craciun, bonuri de masa.
- Desfasurarea activitatii intr-un colectiv tanar si ambitios, in cadrul unei companii in continua crestere.

Descrierea companiei

Suntem un operator de transporturi feroviar in plina dezvoltare, ce activeaza in Romania avand o orientare catre client.

Punctele noastre forte in transportul marfurilor pe calea ferata sunt: rapiditate, flexibilitate si sistem integrat asigurat de LTE GROUP Austria. Astfel, garantam siguranta si profesionalismul serviciilor noastre. LTE-Rail Romania SRL face parte din grupul LTE, cu sediul in Austria, cu prezenta in 8 state europene, si anume: Austria, Germania, Olanda, Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia si Romania.

Baza politicii noastre de personal este responsabilitatea. Garantam asfel avantaje durabile, comune pentru intreaga echipa, pentru societate, precum si pentru intregul concern LTE. Oferim intregului nostru personal aceleasi posibilitati de a se dezvolta in cadrul societatii.

Suntem decisi sa incurajam si sustinem calificarea angajatilor nostri. Provocarile, cat si un feedback detaliat al managementului, genereaza aplicarea masurilor de specializare si perfectionare. Managementul angajatilor nostri inseamna pentru noi promovarea responsabilizarii fiecaruia si atingerea celor mai bune rezultate prin intermediul unor procese decizionale comune.

Sanatatea si securitatea angajatilor nostri sunt foarte importante pentru noi. Transportarea in siguranta a marfurilor implica atat protejarea angajatilor, cat si a mediului inconjurator. Suntem interesati in crearea unui climat de intelegere si de incredere reciproca.

Succesul financiar si cresterea in timp a valorii societatii noastre se afla in centrul actiunilor noastre. Acestea se realizeaza atat in interesul angajatilor nostri, precum si in interesul actionarilor – fapt generator al unui sentiment de incredere a clientilor nostri, cat si a partenerilor.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati pagina noastra web: https://www.lte-group.eu/RO.htm

Expirat
Inginer Material Rulant Tractiune  -  LTE-Rail Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close