Inginer Junior Gaze Naturale

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

-Studii superioare;
-Profil Tehnic ( Universitatea Petrol si Gaze /Instalatii pentru Constructii/Constructii Civile);
-Bune cunostinte de operare PC - Microsoft Office,Word,Outlook,Excel;
-Capacitate ridicata de analiza si organizare;

Descrierea jobului

- Coordoneaza activitatile de dispecerat/detectari pierderi de gaze naturale/sesizari,reclamatii si interventii,verficari si revizii SD
- Urmarirea lucrarilor,efectuarea receptiilor tehnice ale obiectivelor SD, evidenta verficarilor si reviziilor din IU ale clientilor finali

Beneficii :
- Sanse reale de dezvoltare profesionala
- Pachet salarial atractiv
- Abonament de servicii medicale

Descrierea companiei

MEGACONSTRUCT S.A. este una dintre companiile importante pe piata romaneasca ce activeaza in domeniul gazelor naturale, desfasurand activitati de furnizare si distribuție a gazelor naturale, proiectare si execuție a sistemelor de distributie si instalatiilor de utilizare, precum si alte servicii conexe sectorului gazelor naturale. Megaconstruct S.A. este concesionara serviciului public de distributie a gazelor naturale intr-un numar de peste 21 de comune din 7 judete. Societatea isi desfasoara activitatea in baza licentelor si autorizatiilor eliberate de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE):

-licenta de operare a sistemelor de distributie; -autorizatie de proiectare si executie a sistemelor de distributie; -autorizatie de proiectare si executie a instalatiilor de utilizare; -licenta de furnizare a gazelor naturale.

Publicat 18 mai 2022 Expiră 17 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.