Inginer instalatii pentru constructii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- De preferinta absolvent al Faculţăţii de Instalaţii, dar suntem dispusi a angaja si studenti;
- Experienţa în domeniu constituie un avantaj;
- Cunoştinţe operare PC (MS Office, AutoCad;
- Bune competente de planificare si organizare a activitatii.

Descrierea jobului

- Coordonеazа si orgаnizеаza realizareа lucrаrilor de instalatii in constructii in conformitate cu proiectеlе si cu graficelе dе executie;
- Supervizeaza activitatea echipelor de lucru pe partea de instalatii si verifica cantitatea si calitatea lucrarilor executate in conformitate cu prevederile documentatiei tehnice;
- Ofera informatii tehnice clientilor pe parcursul derularii proiectelor;
- Elaboreaza si verifica situatii de lucrari spre decontare pentru proiectele in derulare.

Descrierea companiei

Studium Green are o experienţă de 18 ani în domeniul construcţiilor, timp în care au fost finalizate peste 1.500 de apartamente în complexe rezidenţiale, peste 7.500 mp spaţii comerciale şi de birouri și peste 4.500mp terase verzi, rezultatele obtinute clasand compania in topul dezvoltatorilor imobiliari din piaţa clujeană.

Mai mult, una dintre misiunile companiei Studium Green este de a aduce natura cât mai aproape de oameni pentru a asigura o viaţă mai sănătoasă, mai relaxată şi înconjurată de frumos. Aşa s-au născut terasele verzi şi decoraţiunile naturale care înfrumuseţează şi reduc poluarea în cadrul ansamblurilor rezidenţiale dezvoltate.

Studium Green este liderul pieţei în dezvoltarea proiectelor rezidenţiale verzi din România şi membru al România Green Building Council (RoGBC) din 2010, titulaturi obtinute datorită respectării standardelor Green Homes în majoritatea ansamblurilor rezidenţiale dezvoltate, clădiri performante, în care eficienţa energetică se află pe primul loc.

Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 25 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.