Publicat 27 Mai 2019 | Reactualizat 24 Iun 2019 | Expiră 27 Iun 2019

Inginer instalatii de semnalizare (SCB) pentru cale ferata

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta in functii specifice activitatii de semnalizare (SCB) feroviare de cel putin 1 an
Absolvent de studii superioare tehnice
Cunostinte de ordin tehnic
Experienta cu contracte tip FIDIC

Descrierea jobului

- Monitorizeaza, coordoneaza si verifica activitatea Subantreprenorului de specialitate pentru lucrarile de semnalizare si telecomunicatii feroviare.
- Verifica proiectele, detaliile tehnice si de executie in vederea inaintarii lor pentru aprobarea Beneficiarului. Face observatii si propuneri referitoare la modul de solutionare a eventualelor probleme legate de aceste proiecte.
- Participa la receptia in santier a lucrarilor executate, intocmeste toate formularele de calitate necesare receptionarii lucrarilor, confirma cantitatile de lucrari prezentate de Subantreprenor pentru decontare,

Descrierea companiei

Proiectul ''Reabilitarea liniei de cale ferata Frontiera – Curtici – Simeria, parte componenta a Coridorului IV Pan - European pentru circulatia trenurilor cu viteza maxima de 160 km/h, Tronsonul 3: Gurasada - Simeria ''

Expirat
Inginer instalatii de semnalizare (SCB) pentru cale ferata  -  Asocierea FCC-ASTALDI-CONVENSA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close