Publicat 23 Mai 2018 | Reactualizat 20 Iun 2018 | Expiră 23 Iun 2018

Inginer infrastructura si securitate

3 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Absolvent al unei institutii de invatamant tehnic superior: Automatizari, Calculatoare, Informatica, Electronica, Electrotehnica;
Cunostinte necesare:
  • Administrare SO Windows 7, 8, 10
  • Administrare Windows Server 2003, 2008, 2012, 2016, Active Directory si Group Policy;Un plus ar putea fi cunostinte de administrare SO Linux;
  • Cunostinte de administrare system email si administrare system antivirus poate fi un plus;
  • Cunostinte de switching si routing (administrare retea)
  • Cunostinte cu privire la Securitate IT – Administrare Antivirus, Security logs archiving system, cunostinte de Ethical hacking si firewall administration poate fi un plus.
  • Cunostinte de baza ITIL
  • Cunoasterea limbii Engleze nivel mediu
Urmatoarele certificari ar fi un plus pentru angajare:
COMP TIA Security +
CCNA Security
MCSA/MCSE

Descrierea companiei

ArcelorMittal

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră din lume, prezentă în peste 60 de ţări, în 19 dintre acestea având unităţi proprii de producţie. Ne ghidăm după o filosofie de producere a oţelului într-o manieră sigură şi sustenabilă şi suntem cei mai importanţi furnizori de oţel de calitate pentru toate pieţele industriei siderurgice, incluzând sectorul auto, de construcţii, de electrocasnice, de ambalare, cu centre de dezvolare şi cercetare de talie mondială şi reţele de distribuţie foarte bine dezvoltate.

Prin valorile sale de bază - sustenabilitate, calitate şi leadership - ArcelorMittal funcţionează într-un mod responsabil, respectând sănătatea, securitatea în muncă şi bunăstarea angajaţilor, contractorilor şi a comunităţilor în care operează. Considerăm că oţelul este un material al vieţii, care stă la baza lumii moderne, de la linii de cale ferată, la automobile, până la maşini de spălat. Ne bazăm pe un proces de cercetare continuă şi producem tehnologii şi soluţii bazate pe oţel, care cresc eficienţa energetică a multora dintre produsele şi componentele pe care le folosim în viaţa de zi de zi.

Suntem unul dintre primii cinci producători de minereu de fier şi de cărbune metalurgic, iar operaţiunile noastre miniere reprezintă o parte esenţială a strategiei noastre de dezvoltare. Avem un portofoliu de zăcăminte de minereu de fier şi de cărbune diversificat din punct de vedere geografic şi suntem poziţionaţi strategic pentru a putea aproviziona propriile unităţi de producţie a oţelului, precum şi clienţii externi. Deşi operaţiunile noastre de producţie sunt prioritare, reţelele de furnizare pentru clienţii din afara companiei cresc odată cu noi. În 2015, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 63,6 miliarde USD şi o producţie de oţel de 92,5 milioane de tone, iar producţia de minereu de fier a fost de 62,8 milioane de tone.

ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

ArcelorMittal Galaţi

Situat în estul României, ArcelorMittal Galaţi numără aproximativ 6.000 de angajaţi şi este cel mai mare combinat integrat din ţară şi lider în fabricarea produselor siderurgice, cu o capacitate de producţie de 3 milioane tone oţel. Galaţiul, cunoscut drept oraşul siderurgiştilor’, este situat pe malurile Dunării. Compania are şase unităţi în România, incluzând Galaţi, Tulcea – cariera de var, Iaşi, Roman, Hunedoara şi Romportmet – operator portuar la Dunăre.

For more information about ArcelorMittal visit: www.arcelormittal.com.

Expirat
Inginer infrastructura si securitate  -  ArcelorMittal Galati SA