Publicat 06 Iun 2019 | Expiră 07 Iul 2019

Inginer industrializare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare tehnice absolvite
- Experienta pe un post similar sau pe proces
- Experienta in domeniul automotive - constituie avantaj
- Cunostinte de limba engleza - nivel avansat
- Proactivitate, munca in echipa, bune abilitati de comunicare

Descrierea jobului

- Dezvolta procesul de fabricatie pentru produsele noi, asigurand respectarea cerintelor tehnice ale clientilor.
- Estimeaza investitia, raspunde exact si in timp la cererile de oferta, promovand concepte moderne si competitiv industrializate a produselor noi.
- Dezvolta, evalueaza si imbunatateste metodele de productie actuale; sprijina activitatile de imbunatatire continua.
- Scrie specificatii pentru echipamentele noi; evalueaza furnizorii de echipamente in concordanta cu specificatiile si cerintele companiei.
- Are responsabilitatea proiectelor contractate de companie din punct de vedere industrializare, pe segmentul de definire design de proces si de dezvoltare a procesului.
- Asigura suportul pentru o trecere lina din faza de conceptie la cea de manufacturare si asamblare de serie, prin training catre operatori, reglori, ingineri de proces.
- Asigura suportul necesar inginerilor de proces pentru cea mai buna industrializare a proceselor si/sau produselor noi.
- Sprijina inginerul de proces in realizarea studiului de produs, dezvoltarea de instructiuni de lucru si aplicatii test pentru linia / procesul calificat.
- Efectueaza studiul ciclilor de timp, balansarea linilor de productie, si asigura support in crearea layout-ului de echipamente.

Descrierea companiei

Inteva este un furnizor global de top în domeniul auto, care oferă produse inovatoare, fiabile și ecologice ce sporesc calitatea, siguranța și performanța vehiculelor.

Avem resurse globale pentru domenii precum: inginerie, manufacturare si servicii clienti pentru cele patru divizii ale noastre: Sisteme de inchidere, Sisteme de interior, Motoare si electronice si Trape panoramice.

Compania a fost infiintata in anul 2008 si de atunci se focuseaza pe crestere globala si pe inovare. Cu sediul in Michigan, SUA, Inteva este prezenta in 18 tari, cu 48 de fabrici si peste 15.000 de angajati. In Romania avem 2 fabrici: Oradea (Trape panoramice) si Salonta (Sisteme de inchidere).

Ca parte din procesul de recrutare, Inteva colecteaza si proceseaza date cu caracter personal, care apar in CV, in acord cu GDPR. Puteti accesa politica noastra de confidentialitate pe urmatoarea adresa:

http://www.intevaproducts.com/privacy-policy

Expirat
Inginer industrializare  -  SC INTEVA PRODUCTS SALONTA SRL PL ORADEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close