Publicat 17 Mai 2019 | Expiră 05 Iun 2019

Inginer in pregatire

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Sucursala CNE Cernavoda organizează concurs de selecţie în vederea ocupării postului Inginer în Pregătire / Inginer Operare CNE în Pregătire / Inginer Operare CNE în cadrul Serviciului Inginerie pentru Procurare – Departamentul Planificare Strategica si Achizitii.
Data: 16.05.2019 Număr de posturi: 1

Cerinţe minime:

 • Studii: superioare specialitatea Automatica, Automatizari industriale, Robotica, Mecatronica, Ingineria sistemelor de control,
 • Electrotehnica, Instrumentatie si sisteme de masurare/achizitii de date, Electromecanica
 • Experienţa:
 • Fara cerinte de experienta pentru postul de Inginer in Pregatire
 • Minim 2 ani in activitati de productie in specialitatea prevazuta in statul de functii sau echivalenta, respectiv in activitati de proiectare, intretinere sau exploatare sisteme de automatizare, sau ingineri in pregatire cu pregatirea terminata pentru postul de Inginer Operare CNE in Pregatire
 • Minim 4 ani pe o pozitie de Inginer cu experienta in activitati specifice centralelor nuclearoelectrice in specialitatea prevazuta in statul de functii sau echivalenta, respectiv in activitati de proiectare, intretinere sau exploatare sisteme de automatizare, sau incadrare actuala pe pozitia de Inginer Operare CNE in pregatire cu pregatirea terminata pentru poziţia de Inginer Operare CNECerinţe specifice:
 • Cunostinte despre proiectarea, constructia si functionarea aparaturii de masura, de reglare si a buclelor de control(temperatura, debit, presiune, nivel, pozitie).
 • Cunostinte de limba engleza tehnica, abilitati de citire, intelegere si exprimare ( oral si scris) - nivel mediu
 • Cunostinte despre normele CNCAN de asigurarea calitatii (NMC 2; 6; 7; 13)
 • Experienta in sistemele/echipamentele de automatizare din centralele nuclearoelectrice constituie avantaj
Alte cerinţe:
 • Cunostinte despre modul de lucru in sistem de asigurare a calitatii (procedurat )
 • Cunostinte de utilizare a sistemului de operare Windows si a aplicatiilor MS Office

Descrierea jobului


Responsabilităţi şi sarcini:

 • Analize si evaluari tehnice necesare pe parcursul procesului de procurare a echipamentelor instalate in centrala si a pieselor de schimb aferente acestora pentru:
 • definirea corecta si completa a produselor ce urmeaza a fi procurate, a cerintelor tehnice si de calitate impuse acestora de: bazele de proiect, securitatea nucleara, cerintele de proiectare ale sistemelor si de codurile si standardele/normele aplicabile, mentinerea calificarilor acestora(la mediu, la seism);
 • evaluari tehnice comparative intre componente pentru stabilirea echivalentei si/sau a compatibilitatii cu proiectul centralei;
 • suport tehnic in procesul de achizitie de piese de schimb/componente pentru sistemele centralei – verificare planuri de calitate, verificari tehnice ale cererilor de exceptare de la cerintele de proiect; suport la receptia produselor.

Alte responsabilitati si sarcini conform Fisei Postului.
Bibliografie:
Programa analitica a facultatii de profil absolvite – materiile referitoare la bucle, echipamente si componente de instrumentatie, masura si control;
Normative CNCAN (disponibile pe site-ul CNCAN): NMC02; NMC06; NMC07; NMC13.
Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane: telefon 3891.
Data ultimei zile de depunere a cererilor de înscriere la concurs: 30.05.2019

Descrierea companiei

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) este singurul producator de energie nucleara din Romania si de combustibil aferent tehnologiei utilizate, CANDU 6, compania fiind infiintata in 1998. Statul Roman este actionarul majoritar, detinand 82.49% din actiuni; 7,47% fiind detinute de Fondul Proprietatea, iar restul de 10.04% de catre actionari, persoane fizice si investitori institutionali, ca rezultat al procesului de listare la bursa in octombrie 2013.

Compania are sediul la Bucuresti si detine doua sucursale:
-Centrala Nuclearoelectrica Cernavoda care opereaza Unitatile 1 si 2 si care produce electricitate si furnizeaza energie termica. Unitatile 1 si 2 au o capacitate de 700 MWe fiecare si utilizeaza uraniu natural drept combustibil si apa grea ca moderator si agent de racire, de asemenea, produse in Romania.
-Fabrica de Combustibil Nuclear Pitesti este producator calificat de combustibil nuclear CANDU 6 si acopera in intregime necesitatile de operare ale Unitatilor 1 si 2 CNE Cernavoda.

Cu cele doua unitati in operare, SNN SA acopera aproximativ 20% din necesarul de consum al Romaniei.

Expirat
Inginer in pregatire  -  SN NUCLEARELECTRICA SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close