Inginer in industria alimentara - Tecuci

Vel Pitar 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- Studii superioare de specialitate in industria alimentara (sau chimie) finalizate- conditie obligatorie;
- Cunostinte avansate in domeniul tehnologiei de panificatie;
- Experienta in domeniu, minim 1 an in industria de panificatie;
- Cunostinte operare PC (Word, Excel);
- Flexibilitate, dinamism, interes pentru instruirea continua;
- Disponibilitate efectuare ocazional control de noapte in productie.

Descrierea jobului

- Participa la programarea productiei conform comenzilor primite;
- Participa la stabilirea retetelor de fabricatie pentru sortimentele fabricate, efectuarea probelor de coacere;
- Urmareste gestionarea materiilor prime si auxiliare,
- Studiaza si isi insuseste instructiunile tehnologice si retetele de fabricatie pentru toate produsele, urmand a instrui personalul din subordine,
- Participa la programarea productiei conform comenzilor primite;

Descrierea companiei

Hai la Vel Pitar – Cel dintai Brutar!

Grupul Vel Pitar este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania, avand peste 3 000 de angajati. Vel Pitar incurajeaza initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala. Angajatii nostri au sanse egale de promovare, performanta si potentialul de crestere al fiecaruia fiind criteriile unice de selectie in cadrul companiilor din grupul Vel Pitar.

Format in anul 2001, in urma fuziunii a patru fabrici de morarit si panificatie ( Mopariv Valcea, Berceni Bucuresti, Granpan Tecuci si Panegro Cluj ), Vel Pitar este astazi, lider pe piata produselor de panificatie si morarit si un important jucator in domeniul productiei si distributiei de cozonac, specialitati de cofetarie si produse de patiserie, cu11 unitati de productie, 2 in Bucuresti si 9 in alte judete din Romania.

Misiunea Vel Pitar este de a oferi mereu produse de panificatie de calitate superioara, la cele mai inalte standarde europene si permanent adaptate cerintelor si nevoilor consumatorilor romani. Calitatea produselor, tehnologiile folosite si flota de distributie, fac din companie un partener de incredere pentru clientii sai, Vel Pitar livrand zilnic produse in peste 7 000 de magazine atat din comertul traditional cat si din cel modern,

Una dintre valorile pe care se ghideaza Vel Pitar este respectul in relatiile cu partenerii, angajatii, consumatorii si furnizorii companiei, pentru ca orice interactiune bazata pe respect reprezinta un start fructuos pentru un viitor parteneriat de succes. De la realizarea fiecarui produs in parte, la retetele aduse in atentia clientilor, angajatii Vel Pitar pun pasiune in tot ceea ce fac si muncesc cu profesionalism pentru a sustine activ consumatorii in adoptarea si mentinerea unui stil de viata sanatos.

Te-am facut curios?

Vino si tu sa faci parte dintr-o echipa profesionista si unita, bazata pe relatii de munca echitabile, de natura sa asigure protectia sociala a salariatilor nostri si pe cresterea performantelor economice a societatii. Actionam constant in vederea retentiei angajatilor valorosi, desfasurand atat actiuni de comunicare cu angajatii, precum si actiuni de recompensare.

Publicat 8 Iun. 2022 Reactualizat 6 Iul. 2022 Expiră 8 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.