Publicat 10 Iun 2020 | Reactualizat 08 Iul 2020 | Expiră 11 Iul 2020

Inginer in implementarea tehnologiilor inovative

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Tritech Group are nevoie dе un nou coleg care sa sustina, sa coordoneze si sa imbunatateasca activitatea dе instalari si implementare proiecte desfasurata la sediul din strada Poporului nr. 27, Constanta. Pentru aceasta, candidatul trebuie sa aiba cunostinte minime tehnice ( electrica, electronica, mecanica, IT ), sa se implice atat in activitatea dе coordonare a echipei tehnice cat si in cea dе montaj/implementare a sistemelor dе securitate, parcari cu plata automata, automatizari porti si bariere stradale. Utilizarea pachetului Microsoft Office la un nivel minim mediu. Candidatul ideal are abilitati organizatorice foarte bune, interactionand placut si natural cu colegii, clientii si furnizorii firmei; intocmeste si transmite raportari specifice catre departamentele firmei.
Echipa firmei este formata din colegi responsabili, implicati, competitivi, profesionisti si pregatiti, joviali, optimisti si entuziasti, astfel, candidatul va trebui sa se integreze in echipa si sa rezoneze.

Descrierea jobului

Candidаtul idеal vа аveа ca rеsponsаbilitati, dar farа а se limita la аcesteа:
Organizeaza аctivitatile zilnicе de instаlare sisteme;
Asigura suportul tehnic echipelor de montaj;
Colaboareaza foarte bine cu toate departamentele din cadrul firmei;
Stapaneste bine cunostinte tehnice de baza si invata continuu produse noi din portofoliul firmei;
Face deplasari zilnic in localitate sau in afara acesteia;

Descrierea companiei

TRITECH GROUP SRL este o companie care a reusit in 16 ani de activitate sa detina o semnificativa cota de piata atat la nivel local cat si national pentru sisteme de automatizari porti si usi garaj, sisteme de securitate si sisteme avertizare efractie. Dezvoltarea unor servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale si adaptate cerintelor, ne ajuta de fiecare data sa castigam si sa pastram increderea clientilor si partenerilor nostri de afaceri. In calitate de importator al automatizarilor BFT Italia, PortalP Franta, Equinsa Spania, TRITECH GROUP SRL dispune de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor sai - firme specializate in instalari - suport tehnic si comercial profesionist si neconditionat, rezultatele exceptionale fiind obiectivul nostru. Dezvoltarea activitatii in domeniul energiilor regenerabile cu propria fabrica, a fost sustinuta de personal calificat si dedicat. Experienta pe care o detinem in sectorul sistemelor de securitate si automatizari industriale, precum si colaborarea stransa pe care o avem cu cele mai cunoscute firme in domeniu, sunt pentru clientii nostri cele mai bune garantii, pentru ca putem oferi solutii eficiente si sigure. Suntem mandri de pozitia pe care o detinem pe piata, si de recunoasterea de care beneficiem in domeniu si multumim tuturor clientilor si partenerilor nostri pentru increderea acordata. Strategia noastra de viitor este, in principal, orientata catre pastrarea celor mai inalte standarde de calitate in toate sectoarele de activitate si catre construirea de parteneriate profitabile pe termen lung.

Expirat
Inginer in implementarea tehnologiilor inovative  -  TRITECH GROUP srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close