Publicat 22 Mai 2020 | Reactualizat 19 Iun 2020 | Expiră 22 Iun 2020

Inginer horticultor

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm oameni harnici, dinamici, buni horticultori care cunosc metode de întreținere ale plantelor. De asemenea, apreciem candidații cu bune abilități de comunicare și buni vănzători. Avem nevoie de multă seriozitate, disponibilitate și dorință de muncă. Experiența ta în domeniu constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Acest job presupune întreținerea plantelor de interior / exterior și consilierea clienților. Se potrivește foarte bine unei persoane care este deschisă, activă și care preferă să-și petreacă timpul în aer liber, departe de birou.

Programul este organizat pe o zi full (09:00 – 21:00) și o zi liberă, un weekend full pe lună ( sâmbătă și duminică), două weekend-uri semi (doar sâmbăta/ doar duminica) și un weekend liber. În total se lucrează 15 zile pe lună.

Descrierea companiei

Flower Time vă propune o gamă variată de servicii.

În cele ce urmează vă supunem atenției atât serviciile care ne-au consacrat, cât și cele pe care le-am dezvoltat mai recent cu același profesionalism și aceeași dedicare:
- Distribuție și vănzare plante de interior, de grădină și accesorii aferente,
- Amenajări și proiectări grădini și spații verzi,
- Amenajări interioare cu plante ornamentale.

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră, te așteptăm cu mare drag să ni te alături.

Expirat
Inginer horticultor  -  SC COMGABY MOLN SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close