Publicat 11 Oct 2006 | Reactualizat 09 Nov 2006 | Expiră 11 Nov 2006

Inginer horticol

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Inginer agronom cu specializare in viticultura; Experienta reprezinta un avantaj.
- Spirit de echipa, atitudine constructiva si initiativa;
- Disponibilitate de a lucra peste program;
- Permis conducere;
- Limba italiana constituie un avantaj;

Descrierea jobului

- Candidatul ales va lucra la pepiniera viticola din Dorobanti - 15 Km de Arad.
- Raspunde de programul de altoire, de sanatatea materialului saditor, de productia de butasi de vita de vie;
- Se lucreaza cu tehnologie si mod de lucru de ultima generatie

Descrierea companiei

Societatea de drept roman cu sediul in localitatea Arad, SC VIGNETO CONSULT SRL a fost fondata pentru a produce, multiplica si comercializa materiale viticole in Romania.
Suntem un grup ce activeaza in sectorul viticol de peste 50 ani realizand culturi complecte de butasi si vita de vie. Am considerat oportun de a impartasii din experienta noastra si in Romania. Producerea de butasi si vita de vie se face plecand de la un material genetic de origine europeana certificata.
Obiectivul nostru este sa va oferim solutiile cele mai bune pentru fermele viticole prin realizarea de instalatii pentru plantatii si materiale auxiliare necesare conform standardelor internationale, posibilitatea de a infiinta ferme viticole, consultanta de specialitate completa si observarea evolutiei plantatiei.
Astfel toti cei ce lucreaza in viticultura, fie ei mici intreprinzatori, ferme medii sau exploatatii viticole, vor gasi la SC VIGNETO CONSULT SRL, intr-un singur interlocutor, toate solutiile pentru fermele viticole.
Un alt punct important al obiectivului nostru este acela de a nu trata necesitatile fermierilor doar din punct de vedere economic, punand accentul pe alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic coroborat cu solutia financiara cea mai avantajoasa pentru clientii nostril.

Expirat
Inginer horticol  -  Vigneto Consult s.r.l.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close