Publicat 07 Iul 2021 | Reactualizat 28 Iul 2021 | Expiră 06 Aug 2021

Inginer Horticol

1 post

Candidatul ideal

- Studii superioare finalizate in horticultura;
- Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat. Detinerea certificatului de compententa lingvistica reprezinta un avantaj;
- Permis de conducere categoria B;
- Pasionat de viticultura si oenologie;
- Bune abilitati de relationare si spirit de echipa;
- Orientat catre calitate.

Descrierea jobului

Suntem in cautarea unui tanar absolvent pasionat de viticultura si oenologie, care isi doreste sa-si dezvolte o cariera in domeniu, pentru crama noastra de la Starmina, Judetul Mehedinti. Experienta in domeniu nu este necesara, viitorul inginer va avea suportul expertilor nostri in viticultura si in productia de vinuri pentru a asimila toate cunostintele necesare desfasurarii activitatii.

Principalele responsabilitati:
- Coordonarea realizarii lucrarilor necesare pentru cultivarea, intretinerea si recoltarea vitei de vie cu echipamente automatizate si mijloace manuale;
- Coordonarea executarii lucrarilor de cultivare a plantatiei viticole;
- Gestionarea efectuarii lucrarilor de intretinere a solului si plantatiei viticole;
- Coordonarea activitatii de recoltare si depozaitare a productiei viticole;
- Gestionarea depozitului de substante pentru tartare si fertilizare;
- Urmarirea procesului de vinificatie.

Descrierea companiei

Istoria Vinarte a inceput acum mai bine de 20 de ani, atunci cand un grup format din oameni pasionati, au infiintat impreuna compania ce avea sa produca unele dintre cele mai bune vinuri romanesti, devenind un etalon atunci cand vorbim de calitate. Astfel, branduri cum ar fi : Soare, Prince Mircea, Nedeea, Castel Bolovanu, Castel Starmina si-au castigat locul bine meritat in aprecierea consumatorilor ,acesta fiind certificat si de numeroase premii dobandite la nivel national cat si international.

Echipa Vinarte inseamna oameni talentati, inventivi, orientati catre rezultate si care contribuie impreuna la succesul companiei.

GDPR:
DOMAINE VINARTE SRL (denumita in continuare “Vinarte”, „noi” sau un apelativ similar) acorda o importanta deosebita protejarii datelor cu caracter personal ale candidatilor.
Colectam si procesam mai multe categorii de date personale de la candidatii nostri exclusiv in conformitate cu legislatia Uniunii Europene in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.
Stim ca aspectele ce tin de viata dumneavoastra personala sunt deosebit de importante, prin urmare tratam aceste aspecte cu seriozitate. Candidatul confirma prin transmiterea cererii sale pentru pozitia descrisa mai sus ca a citit informatiile de mai jos și este de acord.
1. Cum colectam si prelucram (utilizam) datele cu caracter personal personal ale candidatilor
In cadrul procesului nostru de selectie si recrutare colectam si prelucram oricare dintre urmatoarele date despre dumneavoastra, care vor fi denumite in continuare in prezentul document „date personale”:
Informatii din CV / scrisori de intentie / scrisori de recomandare: numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, studii si calificari profesionale, instruiri, angajatorii anteriori, recomandari, analiza evolutiei profesionale si a competentelor, pasiuni, detalii privind performanta si adaptarea la cerinte si orice alte informatii pe care ni le furnizati dumneavoastra prin intermediul depunerii candidaturii pentru ocuparea unui post in cadrul companiei noastre.
Vom utiliza aceste date pentru a va contacta pentru interviuri si pentru a analiza oportunitatea angajarii dumneavoastra.
2. Cui dezvaluim datele personale
Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu confidentialitate si dezvaluite numai in cadrul companiei Vinarte si furnizorului nostru de servicii de recrutare, cu care avem incheiat contract. Accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal este limitat numai la acei angajati ai nostri sau ai furnizorului carora le sunt necesare aceste informatii pentru indeplinirea scopului in care au fost colectate – acela de selectie si recrutare pe postul pentru care v-ati depus candidatura / pentru care ati fost recrutat.
3. Pastrarea datelor cu caracter personal
Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt pastrate doar atat cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care informatiile respective au fost colectate, astfel cum este detaliat in paragraful urmator.
Datele personale sunt pastrate pentru urmatoarele perioade pe care le consideram necesare in mod rezonabil:
a) Datele cu caracter personal ale candidatilor care nu devin angajati – pentru o perioada de maximum 1 an de la incheierea procesului de recrutare;
b) Datele cu caracter personal ale candidatilor care devin angajati sunt pastrate ca parte a datelor angajatilor si supuse politicii noastre referitoare la prelucrarea datelor angajatilor.
In situatia in care va sunt necesare informatii suplimentare cu privire la durata de timp pentru care se pastreaza datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati. Datele noastre de contact le regasiti in sectiunea finala a prezentului document.
4. Drepturile dumneavoastra
In ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:
a) Puteti solicita accesul la datele dumneavoastra personale pe care le detinem. De asemenea, puteti solicita informatii referitoare la: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, durata pastrarii acestor date.
b) Dreptul de a corecta datele dumneavoastra care se afla in posesia noastra, in cazul in care sunt inexacte;
c) Puteti solicita stergerea datelor sau incetarea activitatii de prelucrare a acestora;
d) In cazul in care nu sunteti multumiti de modul in care va prelucram datele sau de raspunsul primit la o cerere in legatura cu datele dumneavoastra personale, aveti dreptul de adepune o plangere la autoritatea competenta de protectie a datelor cu caracter personal.
Ne puteti contacta (datele de contact in sectiunea finala) pentru informatii suplimentare cu privire la drepturile de mai sus sau in cazul in care doriti sa va exercitati oricare dintre aceste drepturi.
Termenul de raspuns pentru solicitari este de 1 luna. Acesta poate fi prelungit cu inca 2 luni, in functie de complexitatea solicitarii. Inainte de a raspunde solicitarilor dumneavoastra, in anumite situatii ne rezervam dreptul de a va cere informatii suplimentare, pentru a va putea identifica.
5. Securitatea
Securitatea datelor dumneavoastra personale este foarte importanta pentru noi si luam toate masurile rezonabile pentru a asigura confidentialitatea informatiilor cu caracter personal pe care le colectam. Printre masurile luate avem in vedere controlul accesului fizic in sediile noastre, instruirea personalului, depozitarea dosarelor fizice in fisete incuiate, parolarea accesului la sistemele noastre informatice, utilizarea softurilor antivirus.
6. Amendamente la prezenta politica de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, prezenta politica de prelucrare a datelor cu caracter personal ale candidatilor la ocuparea posturilor din cadrul Domaine Vinarte SRL, ori de cate ori consideram necesar, pentru a respecta cerintele tehnice si legale.
Formularea reclamatiilor si intrebari suplimentareIn cazul in care aveti intrebari suplimentare sau daca doriti sa depuneti o reclamatie cu privire la modul in care colectam, utilizam sau stocam datele dumneavoastra cu caracter personal sau in cazul in care doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile pe care le aveti in legatura cu datele dumneavoastra, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail office@vinarte.ro .

Inginer Horticol  -  Domaine Vinarte SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close