Publicat 08 Feb 2020 | Reactualizat 29 Feb 2020 | Expiră 09 Mar 2020

INGINER GEODEZ

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 3 ani experiență în Inginerie, Constructii / Instalatii

Candidatul ideal

Angajam inginer geodez, topograf cu minim 3 ani experienta pentru munca la birou.

Descrierea jobului

Locul de munca este in Ungaria si presupune munca la birou, ce consta in verificarea si prelucrarea anumitor planuri de construire. Se ofera cazare, doua mese pe zi, masina de serviciu, bonuri de masa.

Descrierea companiei

Compania Topocadline este infiintata in anul 2006 si are in prezent 18 angajati. Companie serioasa ce ofera numeroase beneficii angajatilor fideli, cu rezultate deosebite.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

INGINER GEODEZ  -  TOPOCADLINE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close