Publicat 16 Nov 2019 | Reactualizat 16 Dec 2019 | Expiră 17 Dec 2019

INGINER GEODEZ / TOPOGRAFC

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoanA tinera, dispuse sa lucreze alaturi de noi, un colectiv tanar si ambitios. Candidatul trebuie sa fie absolvent cu studii superioare in domeniu sau studii de specialitate.

Descrierea jobului

Avem un post vacant, in Ungaria. Oferim salariu motivant, in functie de experienta acumulata, bonuri de masa, masina de servici. Pentru Ungaria asiguram cazare si doua mese pe zi. Jobul presupun trasarea elementelor proiectate in teren, a cotelor din proiect, verificarea elmentelor executate in teren si intocmirea planurilor de situatie. Nu necesita cunoasterea limbii engleze sau a altei limbi straine.

Descrierea companiei

Topocadline este o firma infiintata in 2006, si are in prezent 16 angajati. Prin seriozitate si devotamnet am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata si sa participam la numeroase proiecte importante din intreaga tara. In santierul din Ungaria avem deja 4 echipe topografice, de mai bine de un an de zile.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

INGINER GEODEZ / TOPOGRAFC  -  TOPOCADLINE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close