Publicat 08 Iun 2020 | Reactualizat 08 Iul 2020 | Expiră 09 Iul 2020

Inginer geodez / topograf

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam absolvent al unei facultati de constructii, specializare geodezie sau topografie, serios si punctual, capabil sa lucreze intr-un mediu dinamic. Candidatul trebuie sa aibe cunostinte minime de operare PC: MsOffice, AutoCAD.

Descrierea jobului

Angajam inginer geodez pentru lucrari de trasari ale elementelor proiectate in santier. 1 post liber este in Bucuresti, 1 post liber este in Ungaria. Pentru Ungaria asiguram transportul, cazare, 2 mese pe zi, salariu motivant. Salariul este negociabil, in functie de experienta si de cunostintele dobandite.

Descrierea companiei

S.C. TOPOCADLINE S.R.L. a fost infiintata in anul 2006, si prin munca si seriozitate a ajuns sa lucreze cu cei mai mari constructori din Romania, In prezent societatea are un numar de 18 angajati. Daca vrei sa lucrezi intr-un mediu dinamic, tanar, daca esti ambitios si dornic sa inveti cat mai multe in acest domeniu, te asteptam in echipa noastra!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Inginer geodez / topograf  -  TOPOCADLINE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close