Publicat 19 Aug 2020 | Reactualizat 16 Sep 2020 | Expiră 19 Sep 2020

Inginer geodez / Tehnician cadastru

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Studii superioare tehnice (inginer geodez/ tehnician cadastru sau experienta solida in domeniu)
-Experienta de minim 1 an in intocmirea documentatiilor cadastrale
-Cunostinte de operare PC: Ms Office, AutoCAD,TopoLT, eTerra
-Cunostinte solide Legea 7/1996 , Ordinul 700/2014
-Persoana activa, foarte organizata si structurata cu spirit de initiativa, capabila sa coordoneze si sa gestioneze mai multe lucrari in acelasi timp
-Orientare catre rezultate, abilitatea de a lucra in echipa
-Domiciliul: Pitesti, apropriere

Descrierea jobului

- Intocmeste documentatii cadastrale pentru echipemente energetice
-inregistreaza documentatii cadastrale in aplicatia eTerra
- urmareste procesul pana la receptia extrasului de carte funciara.

Oferim pachet salarial competitiv, fondul unei companii multinationale tinere si in expansiune, excelenta oportunitate de cariera.

Descrierea companiei

NOI SUNTEM RC EUROPE DEVELOPMENT !
Istoria noastră a început în Republica Cehă în 2005, când a fost înființat grupul RC în Brno. De la început, obiectivul nostru principal a fost crearea unor proiecte imobile importante, care ar putea satisface nevoile clienților noștri, dar și ale comunitatii. De atunci, am crescut și am evoluat astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții pentru crearea unor proiecte de succes.
Suntem specializați în dezvoltarea, managementul și consultanta în domeniul proprietăților comerciale, administrative și rezidențiale. Ne concentrăm în special pe dezvoltarea și administrarea pe termen lung a clădirilor de birouri, a centrelor comerciale și a lanțurilor de supermarketuri. În plus, oferim clienților noștri asistență juridică și consultanță în dezvolatrea proiectelor.
Începând cu anul 2005, am construit în toate țările în care operăm - Cehia, România și Serbia. Ne-am extins recent și în piața imobiliara din Croația. Printre clienții noștri se numară Tesco, Penny Market, Billa, Lidl, Kaufland, Profi, OBI, OKAY, Deichmann, CCC, Pepco, Poarta, Jysk, Pompo, Sportisimo și multe altele.

Expirat
Inginer geodez / Tehnician cadastru  -  RC EUROPE DEVELOPMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close