Inginer Expert Strategie Investiții Electricitate (157181)

Delgaz Grid S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

 • Educaţie necesară: Studii superioare tehnice profil electric, autorizare ANRE electrician gradul 3A și 3B
 • Experienţă practică necesară: 4 ani în activitatea de distribuţie a energiei electrice, 2 ani în domeniul managementului proiectelor, 3 activități relevante rețea electricitate
 • Cunoştinţe IT: Cunoştinţe operare PC (Word, Excel, Outlook, Power Point)
 • Cunoştinţe limbi străine: Limba engleză, inclusiv limbaj tehnic, nivel mediu
 • Altele: Permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

 • Evaluezi lucrările strategice, pilot în baza calculelor de eficiență economică pentru fundamentarea și elaborarea planurilor de investiţii
 • Coordonezi promovarea investițiilor strategice, inovative, fonduri UE și reprezinți compania, când ești desemnat, în cadrul asociațiilor profesionale și de standardizare (Grup E.ON, ACUE, ASRO, LST, ANRE)
 • Participi la centralizarea necesarului de propuneri lucrări investiții/ programe și prioritizarea acestora prin aplicarea criteriilor și la elaborarea studiilor de dezvoltare pe termen scurt și mediu în vederea stabilirii necesarului de lucrări noi în instalaţii
 • Coordonezi, analizezi şi formulezi observaţii la documentaţiile depuse pentru avizare în CTE din punctul de vedere al conformităţii soluţiilor şi tehnologiilor utilizate cu reglementările tehnice și strategia de dezvoltare a rețelei
 • Acorzi suport tehnic la întocmirea caietelor de sarcini, respectiv analiza ofertelor tehnice, în procedurile de achiziție pentru activitățile de investiții și asiguri suport în calitate de specialist atunci când ești desemnat, la monitorizarea execuţiei unor lucrări cu grad mare de complexitate tehnică

Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale


Ce îți oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Descrierea companiei

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.
Publicat 10 nov. 2021 Reactualizat 1 dec. 2021 Expiră 10 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.