Publicat 09 Ian 2019 | Expiră 09 Feb 2019

INGINER EXECUTIE CONSTRUCTII CIVILE / SITE ENGINEER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Canditatul ideal ar trebui sa fie un tanar inginer, absolvent in domeniul ingineriei civile, cu o experienta de minimum un an de lucru in domeniul executiei
Suntem cea mai tanara echipa de dezvoltare imobiliara din Romania, suntem plini de energie si credem ca putem face lucrurile mai bine decat ceilalti. Dar suntem convinsi ca pentru asta e nevoie de profesionalism, pasiune, determinare si de munca in echipa.
Credem in a ajuta membrii echipei noastre sa aiba o dezvoltare profesionala continua, iar din acest motiv cautam pe cineva energic, dornic sa invete, care sa lucreze alaturi de seful de santier desemnat pentru proiect si sa invete de la unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniul executiei constructiilor civile din Bucuresti.

Descrierea jobului

Inginerul de santier va asigura indeplinirea urmatoarelor, sub indrumarea si in colaborare cu seful de santier:
- Urmarirea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie;
- Organizarea lucrarilor pe santier;
- Verificarea planurile de executie
- Studierea detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie;
- Intocmirea cartii tehnice a constructiei;
- Intocmirea situatiilor de lucrari, rapoartelor de lucru, proceselor verbale si oricaror altor documentatie cu caracter tehnic;
- Stabilirea necesarelor de materiale pentru lansarea comenzilor catre furnizori
- Urmarirea ca aprovizionarea cu materiale comandate sa se faca la timp si verificarea existentei documentelor de calitate;

Descrierea companiei

Prima Development Group este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, cu un istoric de referință în domeniul proiectelor rezidențiale.
Prima Development Group este un dezvoltator cu experiență in dezvoltarea proiectelor imobiliare in zona de Vest a tarii, unde activeaza inca din 2005, cand primele proiecte de constructii rezidentiale au prins contur.
Astăzi, Prima Development Group deține un portofoliu imobiliar cu perspectivă, întrucât a dezvoltat ansambluri rezidențiale formate din 18 blocuri, în locații cheie din Oradea, aflate într-o continuă dezvoltare, care cuprind peste 2.000 de apartamente moderne construite la standarde europene.

Prin ansamblul Boemia Apartments, situat in zona Piata Unirii, Prima Development Group face primul pas in dezvoltarea de ansambluri rezidentiale premium in Bucuresti, planurile pentru urmatorii 5 ani curpinzand dezvoltarea in capitala a peste 2.000 de unitati locative premium.

Expirat
INGINER EXECUTIE CONSTRUCTII CIVILE / SITE ENGINEER  -  PRIMA DEVELOPMENT GROUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close