INGINER ELECTRONIST

ELECTRA SRL - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Echipa noastră de Cercetare Dezvoltare se mărește, prin urmare suntem în căutare de persoane inovatoare și cu adevărat pasionate de domeniul electronicii, care să ocupe rolul de Inginer Electronist!
Dacă ți-am stârnit interesul și crezi că te-ai descurca de minune la noi în echipă, trimite-ne CV-ul tău pe adresa resurse.umane@electra.ro! Abia așteptăm să te cunoaștem și să investim împreună în viitorul tău!

Ești persoana pe care o căutăm dacă:
- ai studii superioare tehnice (electronică, electrotehnică) finalizate sau în curs de finalizare
- cunoști procesul de realizare a cablajelor electronice ORCAD, până la nivelul fișierelor GERBER
- ai capacitate de analiză și abilități bune de comunicare/relaționare
- ești o persoană perseverentă, calmă și organizată.

Descrierea jobului

Descrierea job-ului
ELECTRA este o companie inovatoare, care oferă un mediu de lucru dinamic, foarte creativ, cu multe provocări interesante, dar și cu numeroase oportunități de dezvoltare profesională pentru angajații săi. Vei avea ocazia să participi și să contribui activ la proiecte europene inedite, în cadrul cărora se proiectează și se dezvoltă dispozitive complexe din sfera de access control, home-automation și smart home.

În cadrul echipei de Cercetare-Dezvoltare te vei ocupa de:
- Conceperea și proiectarea schemelor electronice
- Proiectarea circuitelor imprimate pentru modulele electronice, fișiere Gerber
- Corectarea schemelor electronice și a circuitelor imprimate (reproiectare)
- Interpretarea rezultatelor testelor și cercetarea modului de îmbunătățire a funcționalității modelelor experimentale și prototipurilor
- Conceperea organigramei de funcționare hard și firmware pentru modulele electronice
- Eficientizarea funcțiilor firmware cu resursele (microcontroller-ului) Hard

Noi îți oferim:
- Un pachet salarial atractiv, de nivel european – proiecte finanțate din fonduri europene;
- Un loc de muncă stabil, în care vei dobândi multe cunoștințe noi;
- Training-uri și oportunități de dezvoltare profesională;
- Un mediu de lucru modern și spațios, într-o clădire nouă, construită după cele mai înalte standarde;
- Asigurare medicală privată;
- Tichete de masă;
- Prime și alte beneficii;
- Asigurarea transportului până/de la firmă sau decontarea transportului în acord cu politica firmei.

Descrierea companiei

Infiintata in anul 1991, ELECTRA este o companie 100% romaneasca ce activeaza atat pe piata romaneasca, cat si pe pietele din strainatate ( Europa si America de Sud ). Cu o experienta de peste 25 de ani, compania este specializata in proiectarea, dezvoltarea si productia de sisteme de interfonie , control acces si echipamente electronice.

ELECTRA a pornit de la ideea ca oricine poate beneficia de un plus de siguranta si a intrat in lumea tehnica a cercetarii, dezvoltarii si producerii de interfoane, pentru a gasi cele mai avansate si accesibile solutii pentru clienti. Compania a tinut permanent pasul cu inovatiile tehnologice si cu dorintele clientilor si a lansat produse cu functiuni practice si moderne, fabricate 100% in Romania. Interfoanele ELECTRA sunt adevarate gadget-uri pentru locuinte si birouri, avand un design simplu , avangardist, precum si o interfata prietenoasa.

Scopul principal ELECTRA este de a deveni un important jucator de pe piata, oferind clientilor produse originale, inovative, de calitate excelenta si un plus de siguranta si confort in intimitatea spatiului lor personal.

Compania s-a dezvoltat din pasiune si a crescut in toata experienta sa cu aceeasi pasiune si dedicare ca in prima zi, dar cu un numar infinit de posibilitati, incercand mereu sa fie cu un pas inainte si sa anticipeze trendurile in domeniu. Este receptiva la nevoile clientilor si urmareste indeaproape progresul pietei in materie de tehnologie si design. Intr-o era a esteticului, ELECTRA pune accent pe aspectul produselor sale si lucreaza cu o echipa de designeri profesionisti pentru a obtine cele mai moderne si elegante produse. ELECTRA nu ar exista fara pasiunea si dedicarea oamenilor cu care lucreaza si fara increderea clientilor care utilizeaza produsele sale. Compania isi continua calatoria cu scopul de a aduce calitatea produselor sale si satisfactia clientilor sai la cel mai inalt nivel. Echipele ELECTRA pun pasiune in munca lor si utilizeaza in intreg procesul de productie, tehnologii avansate pentru a indeplini si cele mai exigente dorinte ale clientilor.

Vino si tu in echipa ELECTRA!

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.