Publicat 14 Sep 2020 | Reactualizat 21 Sep 2020 | Expiră 14 Oct 2020

INGINER DEVIZIER

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în muncă

Candidatul ideal

- Absolvent de studii superioare tehnice, de preferat in domeniul constructiilor civile sau de drumuri
- Cunostiinte tehnice, tehnologice si legislative in domeniul constructiilor civile, edilitare, drumuri si poduri
- Experienta in domeniu - minim 2 ani constituie un avantaj
- Cunostiinte avansate de operare PC – MS Office ( Word, Excel, Outlook, etc.)
- ·Cunostinte de utilizare a programelor de devize ( prezinta un avantaj Windev si Doclib, Intersoft)
- Cunoasterea programului Autocad;

Descrierea jobului

DESCRIEREA JOBULUI :
- Intocmirea devizelor necesare proiectelor tehnice, ofertelor de lucrari, (CNI, MDRAP, POR, POIM)
- Abilitati in studierea documentatiilor ( caiete de sarcini, fise de date, planuri, memorii tehnice) si intocmirea ofertelor/ devizelor complete tinand cont de cerintele acestora
- Identificarea materialelor si echipamentelor principale care intra in componenta ofertei/devizelor, caracteristicile tehnice/cantitati, etc.
- Verificare devize si liste de cantitati
- Perspective de dezvoltare pe termen lung
- Aplica corect legislatia in vigoare privind elaborarea ofertelor/devizelor, precum si legislatia/reglementarile specifice activitatilor tehnice si de consultanta tehnica pe care societatea le desfasoara.
- Mentine relatiile cu partenerii, subcontractorii si furnizorii companiei;
- Realizarea de grafice Gantt, diagrame PERT, WBS;
- Rezistenta la stres, initiativa si perseverenta in atingerea obiectivelor.

BENEFICII:
- Pachet salariu atractiv
- Posibilitate de dezvoltare si formare profesionala
- Lucru intr-un mediu sigur si placut

Descrierea companiei

Societatea comercială SIGM – HOME PROJECTS SRL a fost fondată în anul 2011 din dorinţa de a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor în domeniul proiectării de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, dorind în acest fel să impună noi standarde de calitate în ceea ce priveşte serviciile oferite. Având ca prioritate satisfacţia clienţilor, societatea este orientată către cerinţele clientului şi caută să îmbine personalitatea şi nevoile fiecăruia dintre aceştia vis-a-vis de proiect cu experienţa acumulată în acest domeniu astfel încât rezultatul să fie optim.
S.C. SIGM-HOME PROJECTS SRL pune la dipoziţia clienţilor servicii complete si complexe, pentru ai ajuta pe aceştia să obtină sprijinul necesar realizării investitiei, incepand cu identificarea posibilitatilor concrete de finantare adecvate proiectului analizat, continuand cu elaborarea documentatiei corespunzatoare cererii de finantare şi pana la obtinerea efectiva a fondurilor nerambursabile și finalizarea lucrărilor.
Pe parcursul desfăşurării activităţii S.C. SIGM – HOME PROJECTS. S.R.L. a acumulat un portofoliu divers şi consistent de proiecte, cum ar fi: locuințe individuale sau în cadrul unor imobile cu mai multe apartamente, sedii administrative – primarii, centre culturale, unități de învățământ, dispensare comunale, clinici medicale pentru diagnostic și tratament, stadioane, sali de sport și terenuri de sport cu gazon artificial, hale industriale pentru producție și depozitare, parcuri cu locuri de joaca pentru copii și grădini publice.

INGINER DEVIZIER  -  SIGM HOME PROJECTS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close