Publicat 27 Ian 2020 | Reactualizat 26 Feb 2020 | Expiră 27 Feb 2020

Inginer Coordonator Mentenanta Cladiri

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare.

Descrierea jobului

Cerinte:

- Studii superioare în domeniul Tehnic (Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Facultatea de Instalații, Facultatea de Construcții și Instalații, Facultatea de Inginerie Electrică)
- Experiență în domeniu (5-10 ani) (avantaj pentru activități similare )
- Experiență/competente în management/supervizare echipe (avantaj)
- Experiență de lucru pe santier(avantaj)
- Cunoștințe de MS Office (Excel – basic), Autocad
- Permis de conducere cat. B
- Limba Engleză

Responsabilitati:

- coordoneaza activitatile personalului propriu in ceea ce priveste lucrarile de intretinere tehnica, reparatii cladiri si instalatii aferente
- supervizeaza activitatea societatilor contractate pentru diverse lucrari atat de reparatii cat si lucrari noi
- asigura prioritizarea lucrarilor de intretinere, urmareste derularea activitatilor in timp, respectarea termenelor de revizie,etc.

Beneficii:

- Pachet salarial motivant
- Bonuri de masa
- Posibilitate de DEZVOLTARE profesionala

Descrierea companiei

BILKA este o companie 100% romaneasca, specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri (tigla metalica, sistem pluvial si accesorii) pentru constructii rezidentiale si industriale.
In cei 10 ani de activitate, BILKA a devenit un important angajator pe piata muncii din Brasov, dezvoltandu-si numarul de angajati constant. Daca in anul infiintarii, 2007, compania inregistra 2 angajati, in prezent numarul acestora a ajuns la peste 500 si este in continua crestere.

Ca lider de piata, pozitie pe care compania o ocupa inca din anul 2012, BILKA investeste continuu in expansiune si imbunatatirea serviciilor si produselor, bazandu-se pe tehnologii de ultima ora, dar si pe angajati bine pregatiti.
Strategia si valorile dupa care BILKA se ghideaza implica dezvoltarea portofoliului de produse, dar si a personalului, pentru ca impreuna sa conduca spre o evolutie de succes.

Expirat
Inginer Coordonator Mentenanta Cladiri  -  Bilka Steel

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close