Publicat 25 Mai 2019 | Reactualizat 22 Iun 2019 | Expiră 25 Iun 2019

Inginer consultant departament tehnic

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Abilitati de interactiune interuman si dialog, gandire tehnica, atent la detalii, eficienta, buna interactiune cu clientii noi, capacitate de comunicare si suport tehnic cu colaboratoriii companiei, operare eficienta autocad si excel. Formare profesionala tehnica.

Descrierea jobului

Ofertare si introducere in CRM a ofertelor, verificare calitate montaj dupa fotografii si tinere evidenta montaje . Tinerea bazei de ofertare. Studierea pietei concurentei si verificarea produselor concurentei. Completarea documentelor de montaj si colaborrea cu departamentul administrativ.
Sef comisie lunara de inventar. Sustinerea in discutiile de vanzare a partii tehnice a sistemelor AMASS
Lucru la birou, subordonare directa fata de directorul general.

Descrierea companiei

AMASS, marca inregistrata si certificata ISO 9001 si 14001, companie dedicata pe solutii de incalzire mai ieftine decat gazul. Importator exclusiv Heatcom Danemarca pentru solutii de incalzire electrica in pardoseala si radiatoare cu roca vulcanica.
Aplicatiile sunt si in domeniul degivrarilor, protectie la inghet conducte.

Expirat
Inginer consultant departament tehnic  -  Amass Confort Systems

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close