Inginer constructor

SMART & FAST CONSTRUCT SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal


Absolvent de studii superioare in domeniul constructiilor;
Abilitati bune de organizare si comunicare;
Atitudine pozitiva si abilitati de a mobiliza echipa din subordine;
Permis de conducere - categoria „B”; .

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Urmarirea executiei lucrarilor pe santier atat din punct de vedere al calitatii cat si al respectarii termenelor de executie a lucrarilor;
Planificarea, organizarea, coordonarea si verificarea activitatii de executie in santier;
Intocmirea necesarului de materiale, urmarirea aprovizionarii la timp conform comenzilor;
Verificarea calitatii si conformitatii materialelor precum si a serviciilor subcontractantilor, atunci cand este cazul;
Aplicarea legislatiei, procedurilor si instructiunilor tehnice de lucru specifice in domeniul constructiilor;
Mentinerea legaturii cu beneficiarul si subcontractantii;
Mentinerea relatiei cu autoritatile (Primarii, Inspectoratul de Stat in Constructii, etc.);

Descrierea companiei

Infiintata in anul 2004, in Constanta, Pro-Smart este o firma cu capital privat integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor si amenajarilor. Permanenta preocupare pentru calitate si oferirea unui pret corect, sunt aspecte care au condus la actuala pozitionare pe piata a companiei. Principalele categorii de produse pe care le veti regasi sunt: - Tamplarie (usi,ferestre, geam tip termopan) PVC / aluminiu - Fatade ventilate / pereti cortina / placari bond - Rulouri / plase insecte / obloane - Pergole / copertine / inchideri terase - Geam balcon / pereti amovibili - Partitii sticla / compartimentari / cabine dus - Balustrade / porti si garduri aluminiu - Usi garaj / grilaje mobile - Automatizari / bariere / bolarzi - Usi rapide, metalice, industriale - Corturi industriale / burdufe izotermica si rampe egalizare

Dispunem de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala si experienta. Suntem recunoscuti pentru oferirea de solutii in circumstante dificile de executie, datorita implicarii directe a proiectantilor nostri in procesul de design.

Astfel, dupa vizita pentru evaluarea posibilitatilor de realizare a proiectului dorit de dumneavoastra, urmeaza crearea design-ului ce corespunde acelor specificatii, executia lucrarii de montaj, si, desigur, asigurarea serviciilor de intretinere timp de 24 de luni.

Pastram si acum pasiunea pentru confort, cu care aceasta companie a inceput in 2004, cand 2 baieti, au oferit ceva in plus fata de traditionalele solutii de pe piata. Acum, echipe specializate pe fiecare domeniu asigura materializarea a ceea ce fiecare isi doreste.

O garantie în plus a seriozitatii si nivelului înalt de competenta de care beneficiati din partea firmei o reprezinta faptul ca Pro-Smart a implementat si mentine in prezent un sistem de calitate ce indeplineste conditiile standardelor ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

Publicat 9 Mart. 2023 Expiră 8 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.