Publicat 19 Mar 2019 | Reactualizat 20 Mar 2019 | Expiră 19 Apr 2019

INGINER CONSTRUCTOR

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

Firma Serioasa, angajeaza ingineri constructori
Cerinte: Studii superioare finalizate in domeniul constructiilor. Experienta de min.3 ani in domeniul constructiilor. Cunostinte in domeniul constructiilor civile si industriale. Candidatul ideal ar trebui sa fie o persoana organizata, pro-activa, care stie sa coordoneze, are initiativa, comunicativa.

Descrierea jobului Supervizeaza si organizeaza activitatile de pe santier. Urmareste executia lucrarilor atat din punct de vedere calitativ cat si al respectarii termenelor de executie. Verifica planurile de executie si le pune in aplicare sau in cazul unor neconformitati le sesizeaza si propune solutii. Este atent ca aprovizionarea cu materialele necesare in santier sa se faca la timp iar la primirea acestora sa verifice documentele primite. Urmareste ca legislatia in vigoare sa fie aplicata. Aplica procedurile si instructiunile tehnice de lucru in vigoare in cadrul firmei.

Expirat
INGINER CONSTRUCTOR  -  S.C. ULBA CONSTRUCT S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close