Publicat 24 Oct 2019 | Expiră 24 Nov 2019

Inginer Constructor-Lacatus-Sudor

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dorim sa angajam inginer constructor cu experianta in domeniu, si lacatus si sudor.

Descrierea jobului

Vor fi discutate telefonic

Descrierea companiei

Cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor, societatea Sc B-Masiv Srl, se distinge prin calitatea lucrărilor executate, seriozitate si înaltă competență professională. Ca manager al firmei am avut întotdeauna grijă ca toți angajații firmei să pună accent deosebit pe calitatea lucrărilor.Lucrăm împreună pentru un țel comun. Apreciem atenția pentru detaliu și suntem flexibili la cerințele clienților.

Folosim experiența pentru realizarea proiectelor visate de D-voastră. Doresc să fim partenerii de încredere de care aveți nevoie. Rezultatele remarcabile ale firmei au fost recunoscute pin calificative obținute în topul 1 al firmelor Sălăjene de-a lungul anilor. Dispunem de o bază materiă adevărată, dotări corespunzătoare cu utilaje și muncitori de inaltă calificare in toate meseriile domeniului de constructii.

Expirat
Inginer Constructor-Lacatus-Sudor  -  B_masiv S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close