Publicat 04 Mar 2021 | Reactualizat 01 Apr 2021 | Expiră 04 Apr 2021

Inginer Construcții DRUMURI ȘI PODURI

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm un Inginer profesionist, care să aibe experiență în domeniu Construcțiilor de drumuri și poduri Județene sau superioare. Candidatul trebuie să fie un bun coordonator, să fie orientat pe îmbunătățirea proceselor și să aibe disponibilitate de deplasare. Un avantaj este cunoașterea programului Primavera (P6).

Descrierea jobului

Job-ul include coordonarea șantierelor și raportarea zilnică a stadiilor de execuție.

Descrierea companiei

Grupul de firme Maxagro, a fost fondat în anul 1993, pornind de la o mică afacere de familie.
Este proprietatea familiei Zifceak și este alcatuit din 8 societăți. Grupul deține ca și activități agricultura, zootehnia, construcțiile și comerțul.
MAXAGRO CENTER –se ocupă cu transport de mărfuri precum și cu activitatea de construcții (exploatare de balastru, stație de sortare, stație de betoane, stație de asfalt, servicii cu utilaje de construcții, lucrări de construcții-drumuri publice, printre care multiple lucrări de drumuri și poduri la nivel local și Județean).

Expirat
Inginer Construcții DRUMURI ȘI PODURI  -  Maxagro Center S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close