Inginer calitate proiect - PPSS- Targu Mures

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Alatura-te echipei noastre fiind deschis oportunitatii pe care ti-o oferim! Asteptam cu interes sa te cunoastem daca indeplinesti urmatoarele cerinte:

Studii: Superioare Tehnice;
Limbi straine : Engleza – nivel mediu/avansat;

Experienta: in asigurarea calitatii / domeniul automotive reprezinta avantaj.

Competente:
 • Orientare spre client
 • Orientare spre rezultate
 • Spirit de echipa
 • Planificare si organizare

Descrierea jobului

Responsabilitatile tale ar consta in :
 • Responsabil direct de subiectele calitative in proiectele de modificari (PPSS) si proiectele de urmarire a matritelor noi .
 • Comunica cu clientul in vederea definirii nivelului de EMPB/PPAP conform standard VDA/AIAG si transmite informatii inginerului calitate proiect responsabil pentru intocmirea documentatiei (PPAP) in baza unui Checklist.
 • Participa la sedinte si conferinte cu echipa de Proiect unde isi aduce aportul pe subiecte legate de Calitate.
 • Asigura informatii membrilor segmentelor si echipei de proiect cu privire la documentele, mostrele si termele limita pentru intocmirea acestora.
 • Monitorizeaza performanta pe parte de calitate a proiectelor de modificare si acorda feedack intern si extern.
 • Emite, actualizeaza si dupa caz aproba proceduri, instructiuni de lucru sau instructiuni de sortare pentru proiecte aflate in responsabilitate.

Noi iti oferim :
 • Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, posibilități de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 28 oct. 2021 Reactualizat 25 nov. 2021 Expiră 27 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.