Publicat 29 Iul 2019 | Reactualizat 26 Aug 2019 | Expiră 29 Aug 2019

*Inginer calitate proiect - PPAP, Departament Calitate

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Alatura-te echipei noastre fiind deschis oportunitatii pe care ti-o oferim! Asteptam cu interes sa te cunoastem daca indeplinesti urmatoarele cerinte:

Studii Superioare tehnice
Limbi straine : Engleza – nivel avansat; Germana – reprezinta avantaj

Experienta: in asigurarea calitatii / domeniul automotive reprezinta avantaj

Competente:
Abilitati dezvoltate de comunicare
Orientare spre client
Atentie la detalii
Munca in echipa
Planificare si organizare

Descrierea jobului

Responsabilitatile tale ar consta in :
Administreaza si mentine comunicarea cu clientii in faza de proiectare a produsului dar si in cazul productiei de serie (modificare produs, relocare), fiind responsabil cu satisfacerea cerintelor acestora.
Obtinerea aprobarii PPAP-ului (production part approval process) pentru a asigura startul productiei de serie a produsului.
Responsabil de intocmirea documentatiei (dosar PPAP) in concordanta cu standardele
Asigura informatii consistente membrilor segmentelor si echipei de proiect cu privire la documentele, mostrele si termele limita pentru intocmirea acestora.
Verifica documentele si mostrele necesare pentru intocmirea dosarului de PPAP.
Este persoana de contact privinid PPAP-uri atat intern cat si extern (clienti, furnizori).
Emite, actualizeaza si dupa caz aproba proceduri si instructiuni de lucru pentru procesele pentru care este responsabil.
Participa direct la realizarea auditurilor de proces conform procedurii VDA.


Noi iti oferim :
Transport gratuit, tichete de masă, bonusuri anuale de performanță, bonuri cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

HIRSCHMANN ROMANIA este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN ROMANIA: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Exista mai mult de 1600 de persoane in spatele succesului nostru. Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!

Expirat
*Inginer calitate proiect - PPAP, Departament Calitate  -  HIRSCHMANN ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close