INGINER CALITATE FURNIZORI-GLOBAL, Dep. Calitate Targu Mures

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Rămai focusat când situația devine anevoioasă? Identifici soluții in loc să te cramponezi de probleme?
Pentru tine imposibilul nu există?
Dacă raspunsul la aceste intrebări este “da”, atunci ai putea fi persoana pe care o căutăm.

Asteptam cu interes sa te cunoastem daca indeplinesti urmatoarele criterii:

Studii: Studii Superioare Tehnice
Limbi straine : Engleza – fluent; Germana – reprezinta avantaj
Experienta cu furnizorii, in domeniul calitatii sau automotive

Competente:
Abilitati dezvoltate de comunicare
Planificare si organizare
Abilitati de analiza
Orientare spre solutii

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Gestionează activitățile de dezvoltare a furnizorilor din punct de vedere al calității la nivel global, în conformitate cu strategia de achiziție, cu scopul de a atinge performanța zero defecte.
Responsabil pentru procesarea reclamatiilor catre furnizorii externi, urmarirea implementarii actiunilor corective si a eficacititatii lor, precum si recuperarea costurilor determinate de incidentele cu materialele neconforme.
Responsabil cu definirea si instalarea de controale aditionale si activitati de sortare (pe baza datelor despre problemele de calitate ale materialelor) astfel incat in linia de productie sa nu ajunga decat materiale conforme
Planifica si conduce audituri la furnizori potentiali si existenti in colaborare cu echipele de commodity
Emite, actualizeaza si dupa caz aproba proceduri si instructiuni de lucru pentru procesele pentru care este responsabil conform fisei de post.


Noi iti oferim:
Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, tichete cadou de sarbatori, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, card de sanatate, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare. Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai. Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica. Clientii nostri sunt producatori Premium de automobile si de subansamble din industria auto. Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala. Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 5 iul. 2021 Reactualizat 2 aug. 2021 Expiră 4 aug. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos